Ακόμα μια έκπληξη θα έχει το σημερινό επεισόδιο στο Survivor


Survivor spoiler:
Ο 1ος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor ξεκινάει σήμερα το βράδυ και μάλιστα με την προσθήκη ακόμα ενός παίκτη όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός.

Ο μόνος που έλειπε χτες για να ολοκληρωθεί το παζλ με τις διαρροές των νέων παικτών ήταν ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα εισβάλλει σήμερα στο Survivor.

Χτες είδαμε την είσοδο τεσσάρων νέων παικτών στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όπου τρεις εξ’ αυτών, Κάτια, Τάκης και Γιώργος, πέρασαν στην ομάδα των Διασήμων και ο Άγγελος που πέρασε στην ομάδα των Μαχητών.

Απόψε το βράδυ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε ποια ομάδα θα πάει ο νέος παίκτης και φυσικά ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και των δύο ομάδων.

Η αλήθεια είναι ότι απο χτες που είχαμε την είσοδο των τεσσάρων παικτών τα πάντα άλλαξαν στο Survivor, αφού εκείνοι που νόμιζαν ότι ήταν οι πρωταγωνιστές στο ριάλιτι επιβίωσης, κάθισαν στην άκρη του πάγκου και απλά παρακολουθούσαν τους νέους παίκτες να γίνονται οι νέοι πρωταγωνιστές.

Η μόνη που έδειξε ότι αξίζει με χίλια να βρίσκεται στο Survivor και πρέπει να φτάσει σίγουρα στην τελική 5αδα στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Ασημίνα, η οποία χτες βράδυ μας έδειξε όχι μόνο ότι είναι μια καταπληκτική παίκτρια, αλλά ότι είναι και μια μεγάλη ψυχή.

Οι Μαχητές αν δεν διώξουν τα παλτά που έχουν στην ομάδα τους δεν θα φάνε ποτέ, αυτό είναι σίγουρο. Επειδή αυτό όμως και να γίνει θα αργήσει πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε αλλαγές στις ομάδες, αφού πλέον η πλάστιγγα γέρνει επικίνδυνα υπέρ των Διασήμων, οι οποίοι ήταν που ήταν δυνατοί, χτες έγιναν υπερβολικά δυνατοί.

Απόψε το βράδυ έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και όπως θα δείτε και στο trailer ο στίβος μάχης είναι πολύ απαιτητικός με την ομάδα των Διασήμων να είναι εκείνη που φαινομενικά θα έχει το πάνω χέρι.

Φυσικά αυτό είναι η πρώτη εκτίμηση, η αλήθεια είναι όμως ότι δύσκολα θα αλλάξει. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε το τελικό μας spoiler λίγη ώρα πριν την έναρξη του αποψινού επεισοδίου.

Πηγή: tvfreaks.gr