Αναμενόμενο αποτέλεσμα η αποχώρηση που θα δούμε απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης; Μάλλον όχι και τόσο τελικά.

Survivor spoiler αποχώρηση 9/3: Το Survivor είναι φορές που φαντάζει εύκολο στις προβλέψεις και άλλες που σε ρίχνει εντελώς έξω. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μερικά σχόλια στο twitter είχαν την πλάκα τους σε ότι έχει να κάνει με τα Survivor spoiler του Sportime. Διότι, από το πρωί της Τρίτης αναφέραμε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο επεισόδιο της Τετάρτης κι αυτό δεν αλλάζει. Ο Σάββας Κάλφας είναι ο παίκτης που κουνάει μαντήλι απόψε.

Το βράδυ της ψηφοφορίας και πριν καν ανακοινωθούν στο κοινό οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αναφέρουμε τους τελικούς υποψηφίους και το ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει. Είπαμε πως θα παιχτεί ανάμεσα στον Σάββα και την Σταυρούλα. Διότι, αμφότεροι είναι καινούργιοι στην ψηφοφορία και δεν ξέρουμε το κοινό τους. Σε αντίθεση φυσικά με τον Μαρτίκα. Ο Σπύρος έχει δείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή πως έχει fans.

Η ψηφοφορία είναι σε real time κάθε Δευτέρα βράδυ. Με άλλα λόγια, εμείς δεν είμαστε σε θέση να έχουμε κάποιο spoiler πριν την ψηφοφορία. Πως μπορεί να γίνει άλλωστε κάτι τέτοιο; Δεν μπορεί να γίνει.

Survivor spoiler αποχώρηση 9/3: Σταυρούλα, η ανατροπή!
Στο Sportime είναι ακόμα ενεργή η ψηφοφορία για το ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor. Έχει πάντα ενδιαφέρον να δούμε τι θα γινόταν σε περίπτωση που είχαμε δυνατότητα αρνητικής ψηφοφορίας. Ενδιαφέρον έχει και τι θα γινόταν αν είχε ο κόσμος περισσότερο χρόνο να ψηφίσει. Αυτός είναι ο λόγος που είναι ενεργή και η ψηφοφορία μας στο mediatime.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι νέα παίκτρια, ωστόσο έχει προλάβει να φέρει αναταραχές στο παιχνίδι. Η ίδια λέει πως αντέχει και γεγονός είναι πως ήρθε προετοιμασμένη. Η αθλήτρια του στίβου πήρε περισσότερες ψήφους ακόμα κι από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ήταν αυτή που τερμάτισε πρώτη. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον στις πρώτες ψηφοφορίες θα είναι πολύ δυνατοί. Διότι, φίλοι και γνωστοί έχουν κάνει δουλίτσα με τις ψήφους.

Πηγή : sportime.gr