Τι θα γίνει στο σημερινό συμβούλιο αποχώρησης του νησιού; θα φύγεις ένα διάσημος ή θα έχουμε έναν ακόμα παρέα;

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2: Αγαπημένοι συμπορευτές στην υπόθεση Survivor. Έχει ξεσηκωθεί μια θύελλα αποριών σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση που θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έχουμε ένα καίριο και συγκεκριμένο ερώτημα. Θα φύγεις ένας Διάσημος ή δύο;

Επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος φέτος σε ότι έχει να κάνει με τα survivor spoiler κατανοώ τις ανησυχίες σας. Κι εγώ θα ψαχνόμουν. Από τη στιγμή που θέλω να μάθω τι θα γίνει στο επεισόδιο απόψε, ψάχνω και θέλω να μάθω σωστά. Αν είναι να μην ξέρω, κάθομαι 9 η ώρα και τα βλέπω όλα… live.

Αρχικά για να μην το κουράζουμε. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε. Οριστικό και αμετάκλητο. Είναι τριπλοκατσερισμένο από χθες. Δεν θα το έγραφα αλλιώς. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης. Δεν είναι κάτι υπό συζήτηση. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το συγκεκριμένο όνομα και ο γνωστός δημοσιογράφος θα αποχωρήσει απόψε.

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε μια φήμη για δύο αποχωρήσεις; Αιτία είναι πως η Αθηνά ζήτησε από το κοινό να μην τη στηρίξει. Μάλιστα υπήρξε και ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής για το εν λόγω σενάριο. Με άλλα λόγια, υπάρχει καπνός. Υπάρχει και φωτιά

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2: Τι συμβαίνει τελικά;
Σε ότι αφορά το συμβούλιο η κατάληξη θα είναι αυτή που είπαμε. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχωρεί. Τώρα αν η Αθηνά θελήσει να πάρει τη θέση του δεν το ξέρουμε. Και να το προτείνει όμως αυτό, δεν θα βρει ανταπόκριση.

Ο Λάμπρoς φεύγει. Θα φύγει και η Αθηνά Ευμορφιάδη; Δεν είναι ένα σενάριο που μπορούμε να αποκλείσουμε. Σε καμία περίπτωση. H Αθηνά είναι αρκετά πιεσμένη. Διότι, την αποχώρηση είναι κάτι που τη σκέφτεται εδώ και καιρό. Το θέμα είναι πότε; Με άλλα λόγια, απόψε δεν μου προκύπτει πως θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Επιπρόσθετα, δεν προκύπτει πως δεν αποχωρεί ο Λάμπρος.

Πηγή : sportime.gr