Αυτοί είναι οι τέσσερις μετά τα τρία συμβούλια στο Survivor. Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί παραμονής και αποχώρησης.

Survivor spoiler αποχώρηση 16/6: Αν η προηγούμενη ψηφοφορία έσπασε καρδιές, που να δείτε τι έχει να γίνει στην τωρινή που έχουμε μπροστά μας στο Survivor. Διότι, αυτή τη φορά είναι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο καθένας έχει τη δυναμική του. Δύο φαβορί για παραμονή, δύο φαβορί για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor είχε ακόμα μία μεγάλη διαφοροποίηση αυτή την εβδομάδα. Οι ατομικές ασυλίες έφεραν αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας. Όλοι οι παίκτες, όλων των ομάδων είχαν τη δυνατότητα να ψηφίζουν παίκτη προς αποχώρηση. Αυτό και έγινε. Οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού για τα στατιστικά του τελευταίου μήνα έδειξαν και τις προθέσεις των παικτών στο πως δίνουν τις ψήφους τους.

Όλοι οι παίκτες ήταν μέσα από την κάλπη λοιπόν. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε ατομικό, δεν υπάρχει πια το να υποδείξει κάποιος παίκτης προς αποχώρηση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι υποψήφιος στην αρχή και να κερδίσει τις δύο επόμενες ασυλίες. Σπάνιο Τι ερώτημα είναι τι θα δούμε στο συμβούλιο αποχώρησης.

Κλείδωσαν και τα δύο τελευταία ονόματα που θα ακούσουμε από την κάλπη. Με άλλα λόγια, η τετράδα υποψηφίων είναι συμπληρωμένη και αυτός είναι ο λόγος που περιμένουμε αυτή η ψηφοφορία να σπάσει καρδιές. Στην κυριολεξία. Καιρός είναι να δούμε παίκτες που έχουν τεράστια δυναμική να είναι μαζεμένοι στην κάλπη. Διότι, μέχρι στιγμής υπήρχε πάντα κάποιος που φαινόταν πως αποχωρεί.

Ας επαναλάβουμε αυτό που αναφέρουμε πάντα σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι spoiler η συγκεκριμένη ανάρτηση. Αναφέρομαι στο κομμάτι που λέμε για το «φαβορί της αποχώρησης». Η ανάλυση που κάνουμε εδώ είναι εντελώς υποκειμενική. Κάθε προγνωστικό κινδυνεύει να βγει λανθασμένο. Η πληροφορία έχει να κάνει από τις προηγούμενες ψηφοφορίες, αν κάποιοι υποψήφιοι έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Με άλλα λόγια, μαζεύουμε τα δεδομένα και με βάση αυτά κάνουμε την πρόβλεψή μας. Την αποχώρηση θα την ακούσουμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, Μέρα με άκρως υψηλή τηλεθέαση. Εκεί θα έχουμε και αγώνισμα με ένα μεγάλο έπαθλο.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους
Δεν είναι τώρα να πω πως τα προγνωστικά πέφτουν έξω. Αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Για ποδόσφαιρο μιλάμε όλη μέρα εξάλλου. Λογικό να είμαστε επηρεασμένοι στην ορολογία. Το αναφέρω για μία ακόμα φορά. Διότι, ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο στην ψηφοφορία. Με αλλά λόγια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Δύο παίκτες είναι ισχυρά φαβορί για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά δεν θα κάνω εκκίνηση από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ήταν τέτοια η δυναμική που έβγαλε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην τελευταία ψηφοφορία που θεωρώ πως θα παραμείνει στο παιχνίδι. Ο χαρακτήρας του είναι το μεγάλο όπλο του Τάλα. Την περασμένη εβδομάδα έδειξε πως έχει ισχυρό κοινό, για παράδειγμα. Αυτό είναι ακόμα ζεστό, άρα θα βρει τις ψήφους για να μείνει στο παιχνίδι.

Η Ασημίνα Χατζηανζδρέου είναι ακόμα μία περίπτωση παίκτριας με ισχυρό κοινό. Σε σημείο που να γνωρίζουμε πως ο κόσμος που έχει έξω θα είναι αρκετός. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τέσσερις υποψηφίους. Η «Αση» και ο «Τάλα» είναι οι δύο παίκτες που περιμένουμε να παραμείνουν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πάρει μάστερ παραμονής. Αν κατορθώσει να παραμείνει για 11η φορά, σπάσει και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. Αυτή τη φορά όμως είναι από τα φαβορί αποχώρησης. Το σχέδιο εξόντωσης Μαρτίκα έχει μπει σε εφαρμογή. Όσο κόσμο κι αν έχει εκτός παιχνιδιού ο Σπύρος υπάρχει και η φθορά. Το κοινό του έχει ψηφίσει πολλές φορές υπέρ του και αυτό φέρνει φορά. Με άλλα λόγια. Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει σίγουρη τη θέση του.

Ο Στάθης Σχίζας έχει βρεθεί άλλη μία φορά σε αυτή τη θέση. Παρέμεινε με ευκολία. Ωστόσο, οι ψήφοι που πήρε ήταν κοντά με αυτές του Μαρτίκα. Δεν είναι κι ένας παίκτης που έχει δημιουργήσει κοινό ή υποστηρικτικές στα social. Δεν έχει και πολλούς haters είναι η αλήθεια, αλλά αυτό αποτελεί και παγίδα.

Survivor spoiler αποχώρηση 16/6: Ποιος θα αποχωρήσει;
Ας συνοψίσουμε τα παραπάνω για να καταλήξουμε στο συμπέρασμά μας. Γιώργος Ταλάντσεβ και Ασημίνα Χαταζηανδρέου περιμένουμε να είναι οι δύο παίκτες που δεν θα ακούσουν το όνομά τους και θα παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στάθης Σχίζας και Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτοί που κινδυνεύουν με αποχώρηση. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες θα παιχτεί. Αυτή είναι η εκτίμησή μας. Οριακές καταστάσεις ανάμεσα στους δύο. Αλλά ας το πούμε πάλι. Μήπως ήρθε η ώρα;