Τέτοιο πάθος και τόση ένταση σε αγώνα Survivor δεν έχετε ξαναδει

Survivor spoiler: Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και σήμερα τα πράγματα σοβαρεύουν για ακόμα μια φορά, αφού όσο και να πεινάσει κάποιος στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, σε αυτό το έπαθλο πάντα πέφτουν κορμιά.

Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με όλα όσα έγιναν απο το Σάββατο αλλά και τις δύο ασυλίες, αφού όλοι είδαμε ότι οι Μαχητές πήραν το αίμα τους πίσω και έβγαλαν τους Διάσημους στον τάκο.

Τρείς υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες απο την ομάδα των Διασήμων, ο Σάκης, η Ναυσικά και η Μυριέλα είναι αυτοί που περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα παραμείνει μέσα στο Survivor.

Πρώτα όμως αναμένεται να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το έπαθλο το οποίο θα τους φέρει πιο κοντά στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα μέσα απο το έπαθλο επικοινωνίας.

Ένα έπαθλο επικοινωνίας όπου και οι Μαχητές το θέλουν περισσότερο απ’ όλους, αφού οι Διάσημοι το έπαιρναν και αυτό.

Το trailer σήμερα στο Survivor είναι καθηλωτικό. Οι παίκτες όπως θα δείτε είναι πολύ συγκινημένοι και έτοιμοι για να τα δώσουν και να είστε σίγουροι θα το κάνουν.

Είναι δεδομένο ότι σήμερα στο Survivor θα πέσουν κορμιά και ειδικά με το συγκεκριμένο στίβο μάχης, απόψε το βράδυ θα δούμε ένα απο τα εντυπωσιακότερα αγωνίσματα με απίστευτες συγκινήσεις, τρομερό πάθος και παίκτες που δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα.

Η πρώτη διαρροή για την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας βρίσκεται στα χέρια μας και αναφέρει ότι η νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή των Διασήμων!

Την οριστική διαρροή αλλά και το τελικό αποτέλεσμα για τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο απο το Survivor θα σας το μεταφέρουμε λίγο πριν την έναρξη του αποψινού επεισοδίου!

Πηγή: tvfreaks.gr