Ημέρα αποχώρησης η σημερινή για το Suvivor. Τέσσερις συνολικά παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, ένας είναι αυτός που αποχωρεί.

Survivor spoiler αποχώρηση 16/3: Πολύ γρήγορα έγινε γνωστό και διαδόθηκε το συγκεκριμένο Survivor spoiler. Ο παίκτης που αποχωρεί έχει πάντα το δικό του ενδιαφέρον σαν εξέλιξη στο Survivor. Ειδικά, όταν αυτή την εβδομάδα είχαμε τέσσερις προτεινόμενους για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το ποιος παίκτης αποχωρεί αποτελεί μία είδηση βόμβα. Το Sportime ενημέρωσε από πολύ νωρίς γι΄ αυτή. Μικρή σημασία βέβαια έχει αν αποτελεί βόμβα για εμάς. Το κόσμος του Survivor έχει δικό του κριτήριο και ξέρει τι κάνει. Διότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας ξαφνιάζει.

Οι ψηφοφορίες που τρέξαμε σε Sportime και Mediatime έδειξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τι είναι αυτό που περίμενε το κοινό να δει. Τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία με αρνητικό τρόπο είναι ΕΔΩ. Στη διάθεσή όμως με ένα κλικ είναι και ο τρόπος που ψήφισε ο κόσμος στο mediatime με ένα κλικ. Αυτά για να έχετε εικόνα.

Survivor spoiler αποχώρηση 16/3 Ποιος φεύγει;
Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν δεν ήταν η ίδια παίκτρια με αυτή που είχαμε στην περσινή εκδοχή του Survivor. Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές γέλιου εξαιτίας της. Μέχρι εκεί όμως. Αγωνιστικά άργησε να πάρει τα πάνω της, μπήκε σε κλίκα, δεν πρόσφερε και πολλά στην τηλεθέαση. Με άλλα λόγια, η Κάτια αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Πως έγινε όμως και τερμάτισε πίσω από τον Σπύρο Μαρτίκα, την Τζο Μαριδάκη και την Βρισηίδα Ανδριώτου; Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πως στην 1η θέση ήταν η Βρισηίδα. Η Τζο Μαριδάκη όμως είναι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους. Το ίδιο είχε συμβεί και με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αυτό δείχνει πως οι νέοι παίκτες έχουν μιας μορφής ασυλίας. Από το κοινό.

Πηγή : sportime.gr