Ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια μόνος του στο Survivor. Η βοήθεια από τους συμπαίκτες του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά δεν φτάνει. Διότι, η Σταυρούλα έχει βρει τρόπο να παίρνει νίκες στα flag races. Τι θα γίνει σήμερα; Ποιος κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία;

Survivor διαρροή 15/3: Διάσημοι ή Μαχητές;

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor κρύβει ένα πραγματικά μεγάλο έπαθλο στην επικοινωνία. Διότι, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δει βίντεο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αυτό ισχύει για τους Διάσημους. Οι Μαχητές έχουν ακόμα μπροστά τους το να μιλήσουν ζωντανά με μηνύματα με κάποιο δικό τους πρόσωπο.

Η Κάτια Ταρμαπάνκο λέει στο trailer του Survivor πως θα φάει χώμα αν χρειαστεί προκειμένου να κερδίσει το αγώνισμα. Η τηλεθέαση είναι το ζητούμενο για την παραγωγή και στο σημερινό επεισόδιο θα την έχει. Πάντως, το μοντέλο από την Ουκρανία και οι συμπαίκτες της θα φάνε χώμα όντως. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας.

πηγη: fuego.gr