Survivor spοiΙer αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε. Ποιος θα έφευγε αν η ψήφος ήταν αρνητική
Www.true.gr

Survivor spοiΙer αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε. Ποιος θα έφευγε αν η ψήφος ήταν αρνητική

Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε το βράδυ.
Survivor spoiler αποχώρηση 10/3
Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν πειράζει βέβαια να το πούμε ακόμα μία. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Συνέχεια βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν τα περιμένουμε. Δεν είναι στο πρόγραμμα. Το σημερινό επεισόδιο, ωστόσο, δεν είναι μία από τις μέρες των ανατροπών.

Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την αρχή η κατάσταση ήταν… μετρημένα κουκιά. Ανάμεσα σε δύο θα παιζόταν η αποχώρηση. Ο φίλος μου ο Γιάννης ο Μητροπαπάς το ανέλυσε εξαιρετικά για το ποιος ήταν το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν οι Τριαντάφυλλος, Νίκος Μπάρτζης, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργος Ταβλαδάκης. Μεγάλο φαβορί για να φύγει ο κρητικός παίκτης που έχει όλες κι όλες τρεις εβδομάδες στο νησί. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά για να γίνει… τηλεοπτικός.

Θέλει από την εκκίνηση να μπεις δυνατά για το καταφέρεις αυτό. Όπως έκανε επί παραδείγματι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος. Μπήκαν και έδωσαν στίγμα από το ξεκίνημα. Από τα στατιστικά του Survivor λοιπόν βλέπουμε άλλωστε πως οι δυο τους είναι εξαιρετικοί παίκτες.

Σήμερα έχει αγώνισμα επάθλου και για κάποιον από τους τέσσερις προαναφερθέντες θα είναι η τελευταία του παρουσία στο στίβο μάχης. Από το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Τετάρτης βλέπουμε πως θα έχουμε εκ νέου μια μεγάλη μάχη. Το ερώτημα είναι όμως ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος του επεισοδίου.

Το αναμενόμενο
Δεν πρόκειται να έχουμε έκπληξη σε αυτό το κομμάτι. Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας επιβεβαίωσε το προφανές. Πως ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά. Αποδυναμώνονται οι μπλε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουν και την τάση να… ξεπαστρεύουν τους καινούργιους. Σχετικά γρήγορα μάλιστα.


Ήταν αυτός που έκανε τ0 9-9 χθες βέβαια…

Η αντίδρασή του μετά την επιλογή της Άννας Μαρίας…

Έχω μια απορία όμως για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα σε κάθε ψηφοφορία αν ήταν αρνητική η ψήφος. Διότι ως τώρα ήταν θετική. Αλλά οι haters ήταν πάντα μεγαλύτερο δείγμα.


Αν ας πούμε εφαρμοζόταν αυτό, δεδομένα θα είχαμε την Ανθή Σαλαγκούδη να αποχωρεί πολύ νωρίτερα. Ψηφίζετε όμως όντως αγωνιστικά κι εσείς, ή με βάση τον χαρακτήρα. Καλό το ερώτημα είναι η αλήθεια. Δείτε τα στατιστικά του Survivor πριν δώσετε τη ψήφο σας και κάνουμε το πείραμα.

Να δούμε και πόσο ρόλο παίζει τελικά αυτό που έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης. Το γεγονός δηλαδή πως αγωνίστηκε ο Γιώργος Ταβλαδάκης στη θέση του Καλίδη που υποδύθηκε τον τραυματία. Να δούμε αν ο τρόπος που έχασε η Μαριάνθη, δικό της ματς, έχει κάποιο ρόλο στον τρόπο που σκεφτόμαστε σαν θεατές.

Σας έχουμε αναφέρει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί. Είναι οριστικό αποτέλεσμα και δεν αλλάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, μεταξύ 30.000 και 40.000 είναι αυτοί που ψηφίζουν στη μία ώρα που έχουν τη δυνατότητα στο Survivor. Το πείραμα που έκανε το Sportime είχε 11.000 ψήφους. Συνεπώς είναι ένα δείγμα επαρκές. Δείτε το αποτέλεσμα με ένα κλικ.

Ποιο είναι το οξύμωρο; Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τις περισσότερες ψήφους για να παραμείνει στο νησί. Στο δικό μας αποτέλεσμα ήταν αυτός με τις περισσότερες αρνητικές! Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή! Εντυπωσιακό; Ναι, αλλά όχι οξύμωρο. Διότι οι haters συσπειρώνονται πιο εύκολα, όταν είναι να διώξουν κάποιον. Τροφή για σκέψη πάντως όλο αυτό. Θα το καθιερώσουμε και στις επόμενες ψηφοφορίες για να έχετε εικόνα. Θα έφευγε όντως άλλος παίκτης; Δηλαδή ο Νίκος; Δεν το ξέρουμε, αλλά μοιάζει πιθανό.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr