Συνεχίζεται ο πόλεμος στην ομάδα των Μαχητών ακόμα και μετά τις νίκες

Πραγματικός χείμαρρος ήταν στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας, αφού παρά την νίκη της ομάδας των Μαχητών, εκείνος επέλεξε να επιτεθεί για ακόμα μια φορά στην Ασημίνα με αφορμή για το φαγητό στην καλύβα.

Η ομάδα των Μαχητών, είχε νέο σεφ στην καλύβα και όπως φαίνεται ο καπνός που αχνοφαίνοταν μετά τις κατηγορίες για κλέψιμο προμήθειων, έγινε φωτιά τεραστίων διαστάσεων, αφού πλέον όλοι ισχυρίζονται ότι με λιγότερο φαγητό στο τσουκάλι, έφαγαν για πρώτη φορά κανονικό φαγητό.

Η αλήθεια είναι ότι τηλεοπτικά οι μερίδες φακόρυζο που είδαμε να τρώνε χτες οι Μαχητές ήταν τεράστιες σε σχέση με τις άλλες φορές, αυτό όμως απο την στιγμή που κανένας άλλος πριν του Σπύρου και του Ανδρέα δεν μιλάει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Αυτό φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να κάνει τον Σπύρο Μαρτίκα να επιτεθεί στην Ασημίνα η οποία για ακόμα μια φορά βέβαια δεν απάντησε στα λεγόμενα του, αναφέροντας ότι δεν την απασχολεί πλέον και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Βέβαια για την ιστορία δεν απάντησε σε τίποτα απο αυτά που την κατηγόρησε.

Δείτε τι είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Ασημίνα.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα. Την ασέβεια της αυτή στο πρόσωπο μου διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο».

«Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα! Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια τάχα μου στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό».

«Δεν θέλω να κρατήσω τίποτα μανιάτικο, ο Σπύρος όμως μπορεί να το κάνει». Είπε η Ασημίνα στο Survivor και συμπλήρωσε: «Σπύρο μου, εσύ, προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Όλο αυτό το θέμα με κουράζει και αλήθεια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησε τα λόγια της να πέσουν κάτω και συνέχισε:
«Πρόσεχε τα λόγια σου! Σε ακούω κόσμος και δεν ανέχομαι αλητείες στο όνομα μου. Δεν θέλω ούτε καλημέρα γιατί και αυτήν μπορεί να την πάρει και να την κάνει χίλια δυο ψέματα! Δεν θέλω αν την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα».

Πηγή: tvfreaks.gr