Τις τραγικές ειδήσεις του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας κάνει γνωστές, ο Λιανός στους παίκτες και κυρίως στην Κάτια η οποία κατάγεται από την Μαριούπολη και στον Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος κατάγεται από την Ρωσία. Πιο αναλυτικά:

Δύσκολες καταστάσεις βιώνει ο πλανήτης και η Ευρώπη με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν και οι παίκτες του Survivor.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε συμβούλιο του νησιού στους παίκτες τις τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την είσοδο των Ρώσων στην χώρα!

Όπως ήδη γνωρίζετε μέσα στο παιχνίδι υπάρχει η Ουκρανή, Κάτια με καταγωγή από την Μαριούπολη, την οποία έχουν χτυπήσει οι Ρώσοι εδώ και λίγες ώρες, ενώ υπάρχει και ο Ρώσος, Γιώργος Ταλάντσεβ.

Μπροστά στα… νούμερα τηλεθέασης η παραγωγή αποφάσισε να ανακοινώσει στους παίκτες την τραγική αυτή είδηση ώστε να πάρουν “φωτιά” τα κουμπιουτεράκια της AGB από τα κλάματα των παικτών και ιδιαίτερα της Κάτιας και του Γιώργου Ταλάντσεβ που αφορά πιο άμεσα.

Επειδή όμως τα επεισόδια που βλέπουμε είναι γυρισμένα κάποιες μέρες πίσω ίσως το επεισόδιο αυτό προβληθεί Τρίτη με Τετάρτη, αφού δεν ξέρουμε ακριβώς πόσες μέρες είναι πίσω.

Θυμηθείτε πως ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και στο περσινό Big όταν είχαν ανακοινώσει στους παίκτες ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι θάνατοι από τον κορωνοϊό και πως όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Βλέπετε όταν μιλάμε για τηλεθέαση και έσοδα χάνεται κάθε ίχνος ανθρωπιάς σ’ αυτή την χώρα. Μπροστά στον πόνο κάποιον ανθρώπων δεν λογαριάζουν τίποτα. Έτσι θα γίνει λοιπόν και στο Survivor με το επεισόδιο της ανακοίνωσης του πολέμου να έχει ήδη γυριστεί!

Αξίζει κάπου εδώ φυσικά να αναφερθεί πως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι θα ζητήσουν να επικοινωνήσουν με άτομα της οικογένειάς τους! Αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως έχει συμβεί, αλλά και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

πηγη: i-diakopes.gr