Πρώτη φορά παίκτης μιλάει και αποκαλύπτει πράγματα που γίνονται πίσω απο τις κάμερες

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μεγάλη έκπληξη του φετινού Survivor και ένας απο τους ανθρώπους που θέλεις να ακούσεις τι έχει να πει, αφού ως δημοσιογράφος μπορεί να αποκαλύψει πράγματα τα οποία ένας παίκτης δεν θα τα πει.

Βέβαια και ο ίδιος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μπορεί να τα αποκαλύψει όλα, αφού ακόμα και ως δημοσιογράφος έχει υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας, μπορεί όμως να ξεχωρίσει τι είναι αυτά που μπορεί να πει και ποια είναι αυτά που δεν μπορεί.

Ακόμα και έτσι όμως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατάφερε να βγάλει πολλά λαβράκια και να αποκαλύψει πράγματα για την ζωή των παικτών και να σταματήσει όλα εκείνα τα fake news που βγάζουν μερικοί για να δείξουν ότι έχουν τον Ατζούν Ιλιτζάλι κολλητό και τους αποκαλύπτει τα πάντα!

Ο δημοσιογράφος απάντησε σε ένα Q&A που δημιούργησε ο ίδιος στο instagram και ήταν αποκαλυπτικός.

Αν αναρωτιέστε αν τελικά κάνουν ντους στο «Survivor», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε για σαμπουάν και αφρόλουτρο, η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν «όχι» με πολλά θαυμαστικά.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι όσοι ήταν καπνιστές αναγκάστηκαν να κόψουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες είχαν στην κατοχή τους οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, όπως και χαρτί υγείας, παρόλο που πήγαιναν για την ανάγκη τους στο δάσος και όχι σε κάποια τουαλέτα.

Οπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος, οι συμμετέχοντες στο reality δεν έχουν ρολόι, αλλά τον ίδιο δεν τον προβλημάτισε αυτό. Απεναντίας, ευχαριστήθηκε την αποχή από ρολόγια, κινητά και social media.

Εκείνο που δεν ευχαριστήθηκε ήταν ο ύπνος, τονίζοντας πως στο συγκεκριμένο θέμα δυσκολεύτηκε πολύ. Όσο για την πιο ωραία στιγμή της ημέρας για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αυτή ήταν όταν έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε ότι μετά το «Survivor» δεν θα πήγαινε σε άλλο reality, ενώ έδειξε την προτίμησή του στον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά για την κατάκτηση του επάθλου, καθώς ήταν δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθε πιο κοντά στο παιχνίδι.

Πηγή: tvfreaks.gr