
Η ζωή στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου είναι πιο δύσκολη απ΄ ότι φαντάζονται οι παίκτες.
Αν θα θυμόμαστε κάτι από το φετινό Survivor, εκτός από την τοξικότητα των περισσότερων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, θα είναι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις.
media-insider.gr Ιτζάλι, έχει δυσκολέψει πολύ την ζωή των παικτών που προσπαθούν να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, καθώς είναι …φειδωλός στα έπαθλα, ενώ και ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Και όλα αυτά ενώ υπάρχει υψηλή ρήτρα αποχώρησης, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι αγγίζει τις 30.000 ευρώ για του «Μαχητές» και τις 50.000 ευρώ για τους «Διάσημους».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σύντομα θα υπάρξει νέα οικειοθελής αποχώρηση ενός παίκτη που μπήκε πρόσφατα στο Survivor. Πρόκειται για τον Άγγελο Πουλής.
«Έχουμε αποχώρηση βόμβα! Ξέρουμε από τα σπόιλερ που έχουμε δει ότι θα φύγει η Πελαγία, αλλά δεν θα το πούμε εμείς αυτό. Το αποκλειστικό είναι ότι αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος Πουλής, ο παρκουρίστας που μπήκε πρόσφατα. Είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ότι πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν ότι έχει κάποια προβλήματα καρδιοαναπνευστικά. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το κλίμα δεν ευνοεί καθόλου την υγεία του Άγγελου, οπότε θα αποχωρήσει οικειοθελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου.
Βέβαια, αν επαληθευτεί το παραπάνω ρεπορτάζ ο παίκτης προφανώς δεν θα καταβάλει κάποια αποζημίωση στον Τούρκο παραγωγό, αφού θα αποχωρήσει για λόγους υγείας.
Πηγή :