Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Είναι απο τις λίγες φορές που ο κόσμος που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα λατρεύει μια παίκτρια του Survivor στην συγκεκριμένη περίπτωση την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όχι μόνο για το σώμα της, αλλά και για το μυαλό της.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το έχει πετύχει με την παρουσία της στο ριάλιτι και όπως φαίνεται θα την βλέπουμε για καιρό.

Η παίκτρια των Διασήμων μάλιστα, καταφέρνει και ανεβάζει πλέον ρυθμούς και στον στίβο μάχης, αφού ειδικά χτες την είδαμε να κάνει καταπληκτικούς αγώνες και μάλιστα κατά παικτών που υποτίθεται ότι είναι πολύ καλύτερη της.

Στην αρχή όλοι περιμέναμε να την δούμε στην παραλία ως το απόλυτο κορμί του Survivor, στην συνέχεια όμως την μάθαμε καλύτερη ως την ήρεμη δύναμη και την φωνή της λογικής.

Χτες μάλιστα έβαλε για ακόμα μια φορά τον Σπύρο Μαρτίκα στην θέση του, όταν πήγε να δημιουργήσει θέμα απο το πουθενά για να μειώσει την ομάδα της με την κίνηση που έκανε προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Εκεί όμως που μας άφησε άφωνους ήταν στον στίβο μάχης, όπου είδαμε μια Ναυσικά τελείως μεταμορφωμένη, ένα πραγματικό αγρίμι που πλέον δεν φοβάται κανέναν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ίσως η ωραιότερη παίκτρια που βρίσκεται μέσα φέτος στο Survivor, βρήκαμε μια απο τις κορυφαίες φωτογραφίες της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έξω απο το παίχνιδι όπου πραγματικά παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο.

Για να σας προϊδεάσουμε στο τι θα δείτε, σας ενημερώνουμε ότι είναι τόσο εντυπωσιακή που δεν είναι για τα μάτια όλων! Απολαύστε την εκθαμβωτική Ναυσικά

Πηγή: tvfreaks.gr