Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έρχεται για να τελειώσει τις γυναίκες των Διασήμων

Μια ακόμα είσοδος νέου παίκτη θα έχουμε σύντομα στο Survivor και μάλιστα μιας γυναίκας η οποία έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στις κόντρες των γυναικών.

Μπορεί εμείς ακόμα να ασχολούμαστε με τις ασυλίες, σύντομα όμως θα ασχοληθούμε και με μια αθλήτρια στίβου, την οποία η παραγωγή αποφασίζει να την εν τάξει στην ομάδα των Μαχητών, κάνοντας τις γυναίκες της ομάδας πολύ ισχυρές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, αυτή η αθλήτρια είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη, είναι αθλήτρια στίβου και βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Αναμένεται να την δούμε σύντομα να εισβάλλει στο παιχνίδι, ίσως και το ερχόμενο Σάββατο και όπως σας αναφέραμε θα ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών με σκοπό να κάνει τη διαφορά στις γυναίκες ακόμα μεγαλύτερη!

Ελπίζουμε ότι θα δούμε μια παίκτρια που θα κάνει εντύπωση απο την αρχή, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Καλύβα πέρσι, που ουσιαστικά είχε μπει στο Survivor για να αντικαταστήσει την Κάτια που είχε αποχωρήσει.

Η 26χρονη Σταυρούλα Χρυσαείδη, είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας, είναι γυμνάστρια και το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Όπως θα δείτε και εσείς στην φωτογραφία της παρακάτω εκτός απο αθλήτρια είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα και αναμένεται να κάψει πολλές…σίγουρα η μια θα είναι το Τσακατσούκα.

Πηγή: tvfreaks.gr