Η Βρισηίδα Ανδριώτου στην καλύτερη της εμφάνιση εκτός Survivor Ελλάδας

Το μικρό του Survivor, το μοντέλο που έχει φανατικούς θαυμαστές όσους και φανατικούς εχθρούς, η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει και τρελαίνει τον κόσμο του instagram και τώρα θα τρελάνει και τον κόσμο του ριάλιτι επιβίωσης!

Δεν γίνεται να μην την προσέξεις, είτε την συμπαθείς, είτε όχι. Η Βρισηίδα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και αυτό φάνηκε απο την πρώτη στιγμή που την είδαμε πρώτη φορά στο Survivor.

Απο την πρώτη μέρα μας έκανε να καταλάβουμε για ποιον λόγο την έκανε πέρα η Ιωάννα Τούνη. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη αφού η γκρίνια της έγινε μόνιμη στην παραλία αλλά και στους στίβους μάχης μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Αυτό όμως που πρέπει να το πούμε όσο και να μην μας αρέσει, είναι ότι το μικρό του Survivor έχει κάποιες στιγμές που δείχνει ότι είναι ένα καλό άβουλο πλάσμα, το οποίο όμως έχει μπερδεμένα τα πάντα στο κεφάλι του.

Ναι καλά διαβάσατε, αυτό βλέπουμε εμείς, όχι όμως πάντα να το ξεκαθαρίσουμε. Είναι τόσο όμορφη, αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι είναι και ανώριμη και δεν μπορεί ακόμα να ξεχωρίσει σημαντικά πράγματα.

Χαζή δεν γίνεται να την πεις, το μυαλό της παίρνει στροφές όταν το θελήσει απίστευτες, φαίνεται όμως ότι έχει μάθει διαφορετικά στην ζωή της. Σε αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι όσο κάθετε μέσα στο Survivor θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Αγωνίστρια είναι, πεισματάρα είναι, κουκλάρα δεν το συζητάμε, ίσως να είναι και η μόνη που θα βγει κερδισμένη μέσα απο την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Ήδη έχει αυξήσει σημαντικά τους θαυμαστές της στο instagram και όταν θα έρθει η ώρα της αποχώρησης της θα τους διπλασιάζει για πλάκα. Ειδικά όταν όλοι δούνε τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχει μέσα, εκεί θα γίνει πάρτι!

Πηγή: tvfreaks.gr