Έβγαλε για ακόμα μια φορά τα προσόντα στη φόρα και όλοι ξεσαλώσανε

Στο περσινό Survivor οι εμφανίσεις που έκανε το μοντέλο και παρουσιάστρια Κάτια Ταραμπάνκο είχαν προκαλέσει ποικίλα σχόλια τόσο εντός, αλλά και εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Με πρώτη και καλύτερη την Ελευθερία Ελευθερίου, οι παίκτες ουκ ολίγες φορές είχαν παραπονεθεί για την επιλογή της Κάτιας Ταραμπάνκο, να εμφανίζεται μπροστά σε όλους χωρίς να φοράει σουτιέν.

Μπορεί να μην έχει και το πιο πλούσιο μπούστο, επειδή όμως διαγράφεται πάνω στο μπλουζάκι της, ουσιαστικά έτοιμο να βγάλει μάτια, η Κάτια είχε προκαλέσει πάρα πολύ πέρσι.

Φέτος όμως είναι διαφορετικά, αφού ήδη έχει δημιουργήσει τάση απο το περασμένο Survivor, μιας και με την δική της αποχώρηση βρήκε πολλούς μιμητές, ενώ και φέτος ουκ ολίγες φορές έχουμε δει πολλές παίκτριες να το κάνουν.

Ήδη πάντως έχει αναστατώσει αρκετές φορές, αφού και χτες σας δώσαμε το βίντεο όπου η Κάτια Ταραμπάνκο μαζί με την Βρισηίδα κατάφεραν και έδωσαν στον κόσμο ένα τρελό μπανιστήρι.

Χτες όμως τα κοντινά του σκηνοθέτη την ώρα που μιλούσε μπροστά στην κάμερα και κουνιόταν πάνω κάτω, πρόσφερε απίστευτες στιγμές, με το twitter για ακόμα μια φορά να κάνει θραύση, αφού οι χρήστες του την πέρασαν απο κόσκινο.

Εσείς την είδατε την Κάτια στην «πραγματική επιστροφή της στο Survivor»;


Πηγή: Tlife.gr