Συγκλονιστική αποκάλυψη για το Survivor: Η κίνηση καρδιάς των παικτών σε οικογένεια που είχε ανάγκη

Ο Μπο ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ρωτήθηκε για το ! O Κώστας Τσουρός τον ρώτησε για το περιστατικό που είχαν βγει να πάρουν φαγητό, γεγονός το οποίο κατακρίθηκε και από την παραγωγή.

«Βγήκαμε έξω κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Όλοι οι τοπικοί είχαν οικονομικό πρόβλημα, και ο βαρκάρης που μας πηγαινοέφερνε, και η οικογένειά του ήταν πολύ θερμή, και μας έδινε ζωή και δύναμη, προσπαθήσαμε να δούμε τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό και ρεύμα.» ανέφερε ο Μπο!
Και αποκάλυψε: «Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο. Δεν έγινε κάποια εμπορική συμφωνία… μπορεί να δει κάποιος το ρολόι σου και να πεις τι ωραίο είναι, και να του το δώσεις» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του στον βαρκάρη γιατί έχει έξι παιδιά.
«Δεν έφερνε προμήθειες, λίγη ζάχαρη, λίγο ψωμάκι, τα οποία κόπηκαν όμως! Φεύγοντας κάναμε κάποια πράγματα για αυτή την οικογένεια, να βοηθήσουμε λίγο» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο ράπερ!

Πηγή: gossip-tv.gr