«Φωτιά» άναψε στο MasterChef με τους παίκτες να βρίζονται μεταξύ τους: «Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».
Έχουν ανάψει τα αίματα για τα καλά και στο MasterChef. Εντάσεις, ίντριγκες και τσακωμοί μονοπωλούν το μαγειρικό ενδιαφέρον και ήδη ακούγονται… γαλλικά όπως σε άλλα reality. Όπως στο Survivor που οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο ή τη Φάρμα που η Σάσα Μπάστα είχε πει στον Κουτσαβάκη «θα σου γ@@@σω το σπίτι».

Η Φανή, η οποία ήταν αρχηγός στην μπλε ομάδα αλλά ο Δημήτρης με πλεονέκτημα που απέκτησε την έστειλε στην κόκκινη ομάδα και έγινε ο ίδιος αρχηγός στην μπλε, ανέφερε λοιπόν πως την έπιασε ο Δημήτρης και της έλεγε λόγια για την Βασιλική.

Η Φανή τα είπε στην Βασιλική και την επιβεβαίωσε και ο Βασίλης πως έγινε αυτή η κουβέντα, ωστόσο ο Δημήτρης την διέψευσε. Η Βασιλική είπε: «Τον ρωτάς γι αυτό που λέει και σου λέει ψέματα. “Δεν είπα εγώ αυτό”. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό».

Από την άλλη ο Δημήτρης είπε στην κάμερα για την Φανή: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

πηγη: gazzetta.gr