Οριστικό! Αυτή η ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία απόψε στο Survivor!

Survivor διαρροή 7/3: Πολύ επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Κυριακής το Survivor, κάτι που αναμένεται να έχουμε και απόψε.

Οι εντάσεις άρχισαν από νωρίς και συνεχίστηκαν ακόμα και στο αγώνισμα, με τη Μυριέλλα και τον Τάκη να συγκρούονται χωρίς σταματημό.

Οι διάσημοι όμως παρά τις κόντρες κατάφεραν να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, κάτι που μπορείτε να δείτε και στα highlights του Survivor.

Έτσι οι Μπλε βρέθηκαν σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο, όπου έπρεπε να ψηφίσουν το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας όπως σας είχαμε αποκαλύψει είναι αυτός που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και για ακόμα μία φορά, φλερτάρει με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Survivor διαρροή 7/3: Ποια ομάδας θα πάρει τη δεύτερη ασυλία;
Και απόψε οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα μπουν σε ένα πολύ δύσκολο στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Εκεί όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, θα δούμε την Μπλε ομάδα να είναι διαλυμένη, μετά από ένα συμβάν που φαίνεται ότι έχει γίνει με την Ασημίνα και τη Σταυρούλα.

Οι δύο ομάδες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά πώς το κάνεις αυτό ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε το διπλανό σου.

Οι Κόκκινοι έχουν παίξει εξαιρετικά της στρατηγική τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με πρώτο-πρώτο τον Άρη Σοϊλέδη.

Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικό, οι Διάσημοι θα πανηγυρίσουν και τη δεύτερη ασυλία, επιβεβαιώνοντας έτσι την πρώτη εκτίμηση μας.

Με άλλα λόγια, για ακόμα μία φορά οι Μαχητές θα πρέπει να επιλέξουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα ακολουθήσει τον Σπύρο Μαρτίκα στην ψηφοφορία του κοινού.

Διαβάστε επίσης

Ο John Lygnos μιλά για την Μυριέλλα Κουρεντή-Αδιαφορώ

Συγκινητικό μήνυμα για την Ουκρανία

Τα πράγματα χοντραίνουν και το Survivor, αποκτά όλα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Για περισσότερα Survivor Spoiler μείνετε συντονισμένοι

Πηγή : sportime.gr