Οριστικό spoiler και 100% επιβεβαιωμένο για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία απόψε στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 7/2: Ανατροπές και ομορφιές έχουμε στο Survivor λοιπόν. Μια ωραία ατμόσφαιρα με άλλα λόγια. Ο αγώνας για την 1η ασυλία έμελλε να είναι εντυπωσιακός προς το φινάλε, αλλά κι αυτός που έσπασε το σερί για τους Μαχητές. Τι θα γίνει απόψε; Ποιος θα κερδίσει το 2η ασυλία;

Όταν βλέπω μια μαζική ψηφοφορία προς ένα άτομο δεν μ’ αρέσει. Φαίνεται πως γίνεται συνήθεια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όμως. Οι ρήτρες που έχουμε μπει τη φετινή σεζόν είναι τέτοιες που καταδεικνύουν πως δεν είναι καθόλου απλό για έναν παίκτη να αποχωρήσει. Ο Ατζούν έχει σκληρύνει πολύ τις συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και η αφαγία ζορίζει πολύ τους παίκτες.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ζήτησε να φύγει, για παράδειγμα. Ναι μεν επικαλέστηκε το παιδί της και το πόσο της λείπει, προς Θεού δεν λέμε πως δεν είναι έτσι, αλλά στην πραγματικότητα δεν αντέχει άλλο γενικώς. Η παραγωγή βέβαια τους αιφνιδίασε πάλι με την 2η διαδοχική και σερί ψηφοφορία. Κι αν η Αθηνά ήταν λογική επιλογή από πολλές απόψεις, η Ευρυδίκη μάλλον ήταν επιλογή που έχει να κάνει με τα παρεάκια που έχουν διαμορφωθεί. Γενικώς ήταν ένα επεισόδιο με ανατροπές και ξεσπάσματα.

Η αγωνιστική κατάταξη που έχουν Μαχητές και Διάσημοι είναι αυτή ΕΔΩ και μπορείτε να τη δείτε ακόμα μία φορά. Είναι χρήσιμο να την έχουμε στη διάθεσή μας. Η κατάταξη δείχνει αν οι παίκτες ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια.

Survivor διαρροή 7/2: Διάσημοι ή Μαχητές;
Η 1η ασυλία κατέληξε στους Μαχητές και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τη δεύτερη. Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε ξανά έναν μακρύ στίβο μάχης με τελικό στόχο που θέλει επιδεξιότητα. Το ότι έσπασαν το σερί οι μπλε δεν σημαίνει πως έφαγαν κιόλας και βελτίωσαν την κατάσταση τους. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να δώσει νίκη στους Διάσημους. Πάντως, ακόμα και με τις ήττες του τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από υψηλά.

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι ήταν ενωμένοι σε ότι έχει να κάνει με τα έπαθλα. Φαγητό, επικοινωνία και όχι μόνο. Στις αποχωρήσεις έχουν διχαστεί. Αυτός ήταν και ο λόγος που δώσαμε την εκτίμηση που δώσαμε για τη νίκη στην 1η ασυλία. Να βοηθήσουν να φύγει η Αθηνά, τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα που άπαντες θα θέλουν να φύγει η Βρισηίδα; Ένας χαμός. Αυτός είναι και ο λόγος που η δεύτερη ασυλία καταλήγει και αυτή στους Μαχητές.

Είναι οριστικό. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας το επιβεβαίωσε. Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία απόψε. Μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με τους υποψήφιους από εδώ και πέρα.

Πηγή : sportime.gr