Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 6/6: Το μυρίζετε κι εσείς στον αέρα; Όλα γύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν στο Survivor; Τόσο απλά; Αγώνα ασυλίας έχει σήμερα το μενού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποια ομάδα θα την κερδίσει; Το οριστικό Survivor spoiler είναι στη διάθεσή σας. ‘

Το επεισόδιο της Κυριακής είχε τεράστια ενδιαφέρον. Μάλιστα, ήταν από αυτά που κατέδειξαν για ακόμα μία φορά πως ο Αρης Σοϊλέδης έχει haters κυρίως μέσα στο παιχνίδι. Οφθαλμοφανές είναι πως όποια ομάδα τον έχει, αποκτά και προβάδισμα νίκης στα περισσότερα αγωνίσματα. Ο Άρης έχει έπαρση, αλλά μάλλον δικαιολογημένα.

Προσωπικά, κρατάω ένα στοιχείο για τον Άρη. Στους αγώνες κατάταξης, εκεί δηλαδή που είχε την ευκαιρία να παίξει για την πάρτη του, να είναι αρχηγός, να «δειχθεί» δηλαδή λίγο παραπάνω. Ο Άρης υπέστη κατραπακιά εκεί. Διότι, πιθανότατα να μην τον ένοιαζε τόσο. Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να μην έδωσε το 100%. Με άλλα λόγια, να μην ήθελε να μπει σε διαδικασία επιλογής ομάδας.

Survivor διαρροή 6/6: Μπλε ή κόκκινη;
Η εκκίνηση έχει μια έντονη λογομαχία και διαφωνία ανάμεσα σε Σταυρούλα και Ασημίνα. Οι δυο τους έχουν προηγούμενα, ας μην το ξεχνάμε. Η Ασημίνα αρχίζει να μην νιώθει καλά πάντως. Αγωνιστικά έχει πέσει η «Άση» και στα στατιστικά αυτό είναι εμφανές.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας έρχεται απόψε στις οθόνες μας. Το πρώτο από τις τρεις που θα δούμε αυτή την εβδομάδα. Αυτή κι αν ήταν ανατροπή. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει νόημα να έχουμε ατομικές ασυλίες και τελείωσαν τα έπαθλα επικοινωνίας, λογικό μοιάζει.

Τι κι αν η Σταυρούλα έφυγε από τους μπλε και πήγε στους κόκκινους; Οι μπλε μένουν ανίκητοι. Η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίσει την πρώτη ασυλία αυτή την εβδομάδα. Θα χάσει ποτέ η παρέα του Άρη Σοϊλέδη; Πάντως, η όλη αυτή αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του 30χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει να του κάνει καλό.

Πηγή : sportime.gr