Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για το ποια από τις νέες ομάδες ξεκινά με το δεξί, κερδίζοντας τον αγώνα επάθλου φαγητού.

Survivor διαρροή 5/6: Την παροιμία που λέει άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς την ξέρετε; Την ξέρετε. Αυτό ισχύει σε ότι έχει να κάνει με τις νέες ομάδες στο Survivor. Ισχύει όμως και στον τελικό νικητή στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, το σημερινό επεισόδιο έχει αρκετές αλλαγές κι αυτές ανακοινώνονται στο ξεκίνημα από τον Γιώργο Λιανό. Αυτές έχουν να κάνουν με τον τρόπο παιχνιδιού από εδώ και πέρα. Το Sportime σας μετέφερε ποιοι θα είναι οι αρχηγοί και με ποιο τρόπο χωρίστηκαν οι δύο ομάδες. Τα κατάφερε έτσι ο Στάθης Σχίζας που δεν άλλαξαν και πολλά σε ότι έχει να κάνει τα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής.

Η παραγωγή έχει σκοπό να πάει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις με αυτό το μοντέλο παιχνιδιού. Αν της κάτσει, μπορεί να το πάει με αυτό τον τρόπο μέχρι και την τελική εξάδα! Διότι, το ατομικό παιχνίδι είναι αυτό που δεν φέρνει και πολύ τηλεθέαση. Το είδαμε και στην περσινή εκδοχή, για παράδειγμα. Όταν λέμε αν τις κάτσει, εννοούμε να υπάρξει μια βολική ισορροπία στις αποχωρήσεις, άνδρες – γυναίκες κλπ.

Survivor διαρροή 5/6: Μπλε ή κόκκινη;
Η εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού ήταν σαφής και συγκεκριμένη. Μια Σταυρούλα δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Ειδικά όταν ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο παίκτης που κάνει όλη την ομάδα του καλύτερη.

Οι μπλε είναι αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού, παρά το γεγονός πως δεν θα έχουν την Σταυρούλα πλέον στη σύνθεσή τους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι κόκκινοι δεν είναι βελτιωμένοι. Η εκτίμησή μας είναι πως δεν θα πάνε… άκλαυτοι από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση τον Σπύρο Μαρτίκα υπάρχει μια τετράδα παικτών που μπορεί να αποδώσει.

Το παραπάνω Survivor spoiler είναι οριστικό ασφαλώς και θα ακολουθήσουν κι άλλα μέσα στη μέρα. Με άλλα λόγια, μην φύγετε.

Πηγή : sportime.gr