Οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει απόψε την 1η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor διαρροή 30/5: Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα θα έχουμε σήμερα στο Survivor, με τις δύο ομάδες να έχουν φτάσει στα όρια τους.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor η… καμπάνα χτυπάει για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει χάσει όλους τους παλιούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, πρώτα ήρθε ο καβγά με τον Τάλα, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε και αδερφό του, ενώ μετά άρχισε τις επιθέσεις στον Σπύρο Μαρτίκα.

Πλέον και ο Στάθης δεν έχει και τις καλύτερες επαφές μαζί του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που αποκαλύπτει και ο ίδιος ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Survivor διαρροή 30/5: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;
Μετά από τα πολλά ταξίδια και τη χαλάρωση, αλλά και έναν πολύ διασκεδαστικό αγώνα ποδοσφαίρου, οι παίκτες επιστρέφουν στην πραγματικότητα.

Έτσι θα πρέπει να μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να μεταφέρουν το άγχος στον αντίπαλο.

Οι Κόκκινοι έχουν πολλές σερί ήττες, κάτι που τους κάνει να θέλουν αυτή τη νίκη ακόμα περισσότερο όμως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σύμφωνα με τα όσα είχαμε αναφέρει στην πρώτη μας εκτίμηση, οι Μπλε θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν ξανά και να πάρουν την ασυλία.

Αυτό θα γίνει λοιπόν, όπως αναφέρει και ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος δεν πέφτει έξω σχεδόν ποτέ.

Survivor διαρροή 30/5: Τεράστιο ενδιαφέρον στο συμβούλιο!
Σίγουρα μετά το αγώνισμα το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στο συμβούλιο του νησιού και στον ποιον θα επιλέξουν οι Κόκκινοι.

Το φαβορί είναι ένα και το ξέρουμε καλά, οπότε δύσκολα θα υπάρξει έκπληξη αν και πάντα κρατάμε μικρό καλάθι για το παιχνίδι των ανατροπών.

Ωστόσο τεράστια σημασία έχουν και όσα αποκαλύπτει ο Σπύρος Μαρτίκας, για τα νέα δεδομένα στην Μπλε ομάδα με την Βρισηίδα και την Ασημίνα να έχουν αλλάξει τελείως στάση προς τον Άρη Σοϊλέδη.

Πηγή : sportime.gr