Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor διαρροή 23/3: Ένα επεισόδιο με τεράστιο ενδιαφέρον θα έχουμε απόψε στο Survivor, αφού θα κλείσει με την αποχώρηση της εβδομάδας.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor, οι κόντρες θα είναι πολλές και σήμερα, με την Ασημίνα να έχει στη μπούκα τη Μέι και να είναι έτοιμη να της την… πέσει.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο επεισόδιο της Τρίτης, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε με λεπτομέρειες στα highlights του Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αγριεύει όλο και περισσότερο με τους παίκτες να έχουν φτάσει στα όρια τους και να κρέμονται τα νεύρα τους από μία κλωστή.

Αυτό το είδαμε ξεκάθαρα στην περίπτωση της Ασημίνας που κατηγόρησε τη Μέι, ότι θέλει να χαλάσει τη σχέση της με την Σοφιάνα.

Survivor διαρροή 23/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Μετά από μία αρκετά κουραστική εβδομάδα, με αλλαγές ομάδων, δύο ασυλίες, πολλά νεύρα και δάκρυα, ήρθε η ώρα για το έπαθλο φαγητού.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και θα χρειαστούν ταχύτητα, δύναμη και ψυχραιμία για να καταφέρουν να βγουν νικητές.

Εμείς σας είχαμε δώσει την πρώτη μας εκτίμηση για την ομάδα που θα πάρει το έπαθλο και αυτή ήταν ότι θα το καταφέρουν οι Μπλε.

Ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την εκτίμηση, αφού οι Μπλε μετά από δύο απανωτές ήττες θα βγουν νικητές.

Πηγή : sportime.gr