Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor διαρροή 22/3: Ένα συγκινητικό επεισόδιο αναμένεται να έχουμε σήμερα στο Survivor, που μας έχει συνηθίσει στις εντάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ξέρουμε αλλά είδαμε και στο trailer του Survivor, οι Κόκκινοι και οι Μπλε είναι σε αρκετά κακή κατάσταση.

Όλοι έχουν τις κόντρες τους και ειδικά ο Τάκης με τον Άρη, που συνεχίζουν και τρώγονται σα τα… κοκόρια και φέρνουν πρόβλημα στην ομάδα.

Ωστόσο το μεγάλο βάρος θα πέσει στο αποψινό αγώνισμα, όπου οι ομάδες πρέπει να ξεχάσουν τα προβλήματα και να παλέψουν.

Survivor διαρροή 22/3: Ποιος θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας!

Μετά από τις δύο ασυλίες λοιπόν, όπου μοιράστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, ήρθε η ώρα για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Αναμφίβολα μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αφού ο καιρός που έχει περάσει είναι πολύς και οι παίκτες παίρνουν τεράστια δύναμη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι, κανείς δεν παίζει όταν έρχεται η ώρα αυτού και αυτό θα γίνει και τώρα, αφού όλοι θέλουν να δουν τους ανθρώπους τους.

Η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε τους Κόκκινους να είναι αυτοί που τελικά θα πανηγυρίσουν στο τέλος και θα πάρουν αυτό το μεγάλο δώρο.

Ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο λοιπόν, έρχεται με το οριστικό του spoiler να επιβεβαιώσει αυτή την εκτίμηση, αφού οι νέοι Διάσημοι κάνουν το back to back στις νίκες.

Πηγή : sportime.gr