Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Μπλε ή Κόκκινη το παίρνουν;

Survivor διαρροή 19/2: Δυναμική επιστροφή για το Survivor μετά από δύο μέρες απουσίας, με ένα καταιγιστικό επεισόδιο.

Απόψε λοιπόν έχουμε έπαθλο φαγητού, που όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι, ειδικά σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δύο ομάδες είναι στα όρια τους, τόσο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, κάτι που βλέπουμε καθημερινά στα επεισόδια με τις εντάσεις που κυριαρχούν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer του Survivor, τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο στους Μπλε αλλά και στους Κόκκινους.

Αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μπει στο στόχαστρο όλων και η αποχώρηση της Πελαγίας έχει κάνει την Ασημίνα να μην αντέχει ούτε να τον βλέπει.

Όσον αφορά τους Διάσημους, βλέπουμε τον μισθοφόρο να βρίσκεται σε κόντρα με τον Σοϊλέδη και τον Αρσενίου, κάτι που μπορεί να μην του κάνει καλό όσο αφορά την παραμονή του στο παιχνίδι.

Survivor διαρροή 19/2: Ποιος παίρνει το έπαθλο του φαγητού;

Απόψε οι παίκτες μπαίνουν όπως είπαμε στο στίβο μάχης για το πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού, που είναι κομβικό.

Όχι μόνο οι παίκτες θα γεμίσουν τα στομάχια τους αλλά θα πάρουν και ψυχολογία για την εκκίνηση των αγωνισμάτων της ασυλίας που κάθε εβδομάδα είναι φουλ στις ανατροπές.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε το σημερινό νικητή και όπως μας έκανε γνωστό, αυτή τη φορά οριστικά ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μαχητές θα πανηγυρίσουν.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη τους μέσα σε λίγες μέρες και αναρωτιώμαστε μήπως ήρθε ο καιρός να κάνουν εκείνοι το δικό τους σερί κόντρα στους Διάσημους.

Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο στο Survivor, εκτός από το ότι η τηλεθέαση αναμένεται πάλι να εκτοξευτεί.

Για περισσότερα Survivor Spoiler μείνετε συντονισμένοι στο Sportime και εμείς θα είμαστε εδώ για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι.

Πηγή : sportime.gr