Επιβεβαιωμένο και οριστικό spoiler για τον παίκτη που κερδίζει την 3η ασυλία στο ατομικό παιχνίδι του Survivor.

Survivor διαρροή 15/6: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες με το σημερινό ανατρεπτικό του επεισόδιο.

Όσο το παιχνίδι προχωράει και μπαίνει στην τελική του ευθεία, τόσο θα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίες για τους παίκτες, με τις εντάσεις να μην λείπουν ούτε σήμερα και την Ασημίνα να γίνεται μαλλιά κουβάρια με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, οι εναπομείναντες στον Άγιο Δομίνικο παίκτες του Survivor αναμένεται να δώσουν μια σκληρή μάχη με φόντο την 3η ασυλία της εβδομάδας που διανύουμε.

Survivor διαρροή 15/6: Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία!
Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να μοιάζει κυριολεκτικά ασταμάτητος το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως η εβδομάδα που διανύουμε έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα ανατρέποντας τις ισορροπίες.

Όλοι οι παίκτες δίνουν την δική τους μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι με το βλέμμα να βρίσκεται πάντα στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου το Twitter θέλει να βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Professor όμως δεν είναι αυτός που σήμερα θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το κολιέ της ασυλίας, κάτι που θα καταφέρει να κάνει σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες μια γυναίκα.

Ο λόγος για την Μαίη, που τον τελευταίο καιρό έχει αποδείξει πως είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, γεγονός που θα την κάνει να φτάσει στην κατάκτηση της 3ης ασυλίας.

Η Μαίη το απέδειξε και στα στατιστικά, καθώς έχει μπει στην πεντάδα των καλύτερων και είναι έτοιμη να το αποδείξει και σήμερα!

Πηγή : sportime.gr