Γιατί ξεφτιλίζει την παραγωγή με αυτό το βίντεο ο πρώην παίκτης Άγγελος Πουλής;

Ένα βίντεο που ανάρτησε ο Άγγελος Πουλής, απο τον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα απο το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται μετά την οικειοθελής αποχώρηση του απο το Survivor έχει ανάψει φωτιές και άντε να δούμε πως θα σβήσουν.

Βλέπετε ο παρκουρίστας που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο και στις παραλίες του Survivor, αποχώρησε μετά απο την αποκάλυψη ότι έχει κάποιο καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα που δεν του επέτρεπε την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τον Άγγελο τον είδαμε όλες και όλες δύο φορές, την τρίτη τον είδαμε στο βίντεο που βλέπετε απο το ξενοδοχείο και η έκπληξη μας είναι τεράστια, αφού βλέπουμε ένα υγιέστατο άνθρωπο να κάνει βουτιές παρκούρ στην πισίνα σαν μην συμβαίνει τίποτα.

Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές και όλες μπορεί και να έχουν βάση, το σίγουρο είναι ότι με αυτό το βίντεο ο παρκουρίστας θέλει να δείξει ότι είναι καλά και ότι για κάποιο λόγο η αποχώρηση του δεν έγινε για λόγους υγείας, αλλά για κάτι άλλο.

Πολλοί αναφέρουν ότι δέχτηκε άγριο bullying απο την Ασημίνα και σε συνδυασμό μάλιστα με το πονηρό γέλιο της, την ώρα της ανακοίνωσης απο τον Γιώργο Λιανό, τότε σίγουρα κάτι έχει γίνει.

Βέβαια υπάρχει και η φήμη που λέει ότι ο παρκουρίστας είδε μια άγρια κατάσταση στους Μαχητές και η πείνα δεν του άρεσε και άρχισε τις γκρίνιες με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει αφού δεν ήθελε να περάσει κακουχίες.

Όποια και να είναι η σωστή φήμη το σίγουρο είναι ότι βίντεο που ανάρτησε απο το ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού με αυτό που είδαμε εμείς καταλαβαίνουμε ότι χλευάζει την παραγωγή.

Πηγή: tvfreaks.gr