Συμβούλιο του νησιού back-to-back για τους Μαχητές. Ποιος θα υποδειχτεί ως δεύτερος υποψήφιος και τι θα κάνει ο Σαββας;

Survivor αποχώρηση 14/2: Μεγάλο ενδιαφέρον και στο 2ο συμβούλιο του νησιού αυτή της εβδομάδας στο Survivor. Όλα τα συμβούλιο, βέβαια, έχουν ενδιαφέρον. Διότι, εκεί κρίνεται το μέλλον του παίκτη που θα αποχωρήσει. Ποιοι κινδυνεύουν να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λοιπόν;

Απορίες και ερωτήματα είναι η μέρα αυτή. Διότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το συμβούλιο του νησιού. Διαβάσετε τι μέλλει γενέσθαι με το αγώνισμα της ασυλίας. Από πολύ νωρίς είχατε το οριστικό survivor spoiler. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Το ερώτημα είναι την Τετάρτη το βράδυ ποιον θα δούμε να αποχωρεί. Άλλη κουβέντα είναι αυτή βέβαια.

Ας το πούμε όμως καθαρά. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν την ασυλία. Είναι αυτοί που πάνε θεατές και εντελώς θεατές μάλιστα στο συμβούλιο. Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησε το Survivor που δεν θα έχουν ούτε έναν παίκτη προτεινόμενο προς αποχώρηση. Συνήθως οι ασυλίες ήταν θέμα των μπλε.

Η σειρά των Μαχητών είναι τώρα. Σκοπός τους είναι να δυναμώσουν, να έχουν ένα άλλο πρόσωπο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει ο πιο αδύναμος παίκτης. Τι έκαναν στην 1η ψηφοφορία; Οι μπλε έβγαλαν υποψήφιο τον Ανδρέα. Εξελίξεις που έφεραν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Survivor αποχώρηση 14/2: Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος;
Αν έγινε αντιληπτό ορθά αυτό που καταλάβαμε από όσα ειπώθηκαν, ο λόγος που το παρεάκι της Ασημίνας επέλεξε τον Ανδρέα ήταν να μην βγουν μόνο όσοι θέλει ο Σάββας που έχει την ατομική ασυλία. Μοιάζει πολύ δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό στην ψηφοφορία, από το να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας. Μικρή και σημαντική υποσημείωση όμως. Αφενός για ξεκάρφωμα μπορεί να ψηφισουν άπαντες Πελαγία. Αφετέρου, μετά από αυτό που έγινε να ψηφίσουν Πελαγία και όσοι ψήφισαν Μαρτίκα. Πελαγία Καζολέα επίσης φαβορί.

Βέβαια, τα ίδια λέγαμε και χθες και έγινε η έκπληξη. Με άλλα λόγια, κρατάμε μικρό καλάθι. Διότι, όλα είναι πιθανά. Για παράδειγμα, η περίπτωση με τον Ανδρέα. Κάτι μη αναμενόμενο.

Τι θα κάνει ο Σάββας Κάλφας;
Το μόνο βέβαιο είναι το τι θα κάνει ο Σάββας Κάλφας που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. Το ανάφερε από χθες. Πελαγία Καζολέα και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι δύο παίκτες που θεωρεί πιο αδύναμους αγωνιστικά. Θα επιλέξει έναν από τους δύο. Πιθανότατα αυτή να είναι η Πελαγία, αν δεν βγει από την κάλπη. Γενικώς η Πελαγία δεν τη γλιτώνει. Διότι, αν για κάποιο λόγο δεν βγει ο Μαρτίκας από την ψηφοφορία (και βγει η Θωμαΐς πχ), ανάμεσα στους δύο θα διαλέξει Πελαγία ο Σάββας.