Το πονηρό χαμόγελο του Λιάγκα μόλις άκουσε την ατάκα που έπεσε στο Survivor

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor έκανε σήμερα η εκπομπή του ΑΝΤ1, το Πρωινό με τον Γιώργο και την Φαίη να μένουν στήλη άλατος απο αυτά που άκουσαν απο το ρεπορτάζ.

Όλα όσα αναφέρονται απο το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δεν τα γνωρίζαμε και έχουμε πέσει απο τα σύννεφα, αφού δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα ακούγαμε τέτοια πράγματα όπως αυτά που ακούσαμε και μας σηκώθηκε η τρίχα.

Φυσικά αστειευόμαστε, αφού μόνο ένας βλάκας θα έπεφτε απο τα σύννεφα, μιας και πολλά απο αυτά κυκλοφορούν απο την πρώτη μέρα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο μιας και πολλοί είναι εκείνοι που κελαηδάνε απο την αρχή.

Είναι γνωστό ότι η Βρισηίδα και η Ναυσικά μπήκαν στο Survivor λες και ήταν σκοτωμένες απο την Αθήνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν όταν η παραγωγή έβαλε την Βρισηίδα και την Μυριέλα να κοιμηθούν μαζί στο ξενοδοχείο μέχρι να μπούνε στο Survivor.

Εκεί ξεκίνησε επικό θάψιμο απο την Βρισηίδα και ατάκες που σίγουρα δεν θα παραδεχτεί ότι είπε η μια για την Ναυσικά, αυτά όμως που θα ακούσετε θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοικτό ή ακόμα καλύτερα να πεθάνετε στο γέλιο όπως ακριβώς έκανε και ο Λιάγκας.

Βλέπετε όπως αναφέρει και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ και έχοντας και αυτό το παρελθόν που έχει η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ιωάννα Τούνη, το μοντέλο άνοιξε για μια ακόμα φορά το στόμα του και πέταξε τα μαργαριτάρια του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε ακριβώς όλα όσα έχουν δημιουργηθεί στο Survivor Ελλάδας με το καλημέρα και βέβαια ποιος τα κάρφωσε όλα αυτά!

Ρε μπας και ο Λιάγκας ξέρει κάτι παραπάνω και έχει αυτό το σατανικό γέλιο

Πηγή: tvfreaks.gr