Το κόλπο της παραγωγής για την Κάτια που την κάνει ΜΟΝΙΜΗ στον Άγιο Δομίνικο

Το έκανε και το αφιέρωμα του ο Ατζούν στην Κάτια Ταραμπάνκο στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χτες λίγο πριν τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα στο Survivor.

Άλλωστε όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες η Κάτια όχι μόνο δεν φεύγει απο το Survivor λόγω του πολέμου όπως γράφουν δημοσιεύματα που προσπαθούν να προκαταβάλουν γεγονότα, αλλά μάλιστα έχει συμφωνία να είναι μέσα τουλάχιστον μέχρι την Ένωση των ομάδων.

Σήμερα μάλιστα αυτά που διαρρέονται επιβεβαιώθηκαν με κάποιο τρόπο αφού ο ΣΚΑΪ μέσα απο το Survivor μας την προμόταρε για ακόμα μια φορά με ιστορίες που αφηγήθηκε η ίδια απο την ζωή της στην Ελλάδα.

Φυσικά για να γίνει και καλύτερο promotion έκαναν και τρία μεγάλα τρικ. Το ένα ήταν αναμενόμενο και μας την έδειξαν στην παραλία, σε ότι στάση μπορείτε να φανταστείτε προκαλώντας φυσικά το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού.

Στην συνέχεια το δεύτερο τρικ ήταν να μιλήσει για την αγαπημένη της μαμά για την οποία είναι γνωστή η αγάπη που έχει η Κάτια Ταραμπάνκο. Εννοείται ότι οι οικογενειακές ιστορίες και ειδικά αυτές που έχουν και πόνο μέσα, πουλάνε.

Το τρίτο και ίσως το καλύτερο απ’ όλα ήταν η επιλογή της Κάτιας να δείξει την αγάπη της με ένα παράδοξο τρόπο στην ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα.

Φυσικά μιλάμε για τον Ολυμπιακό με την ίδια να αναφέρει ότι όταν ήταν μικρή την ρωτάγανε τις ζώδιο είναι και εκείνη απαντούσε Ολυμπιακός!

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει βρεθεί πολλές φορές σε αγώνες του Ολυμπιακού και ειδικά του μπασκετικού Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ και μέσα απο το instagram έχει αναρτήσει παμπολες φορές stories μέσα απο το γήπεδο, να υποστηρίζει τους ερυθρόλευκους με το ίδιο πάθος όπως κάνει και στο Survivor.

Έξυπνη ιδέα πάντως το νέο promotion αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στην πιο πολυσυζητημένη παίκτρια δεν συμφωνείτε και εσείς;

Πηγή: tvfreaks.gr