Ένα νέο εντυπωσιακό τατουάζ που έκανε πριν το Survivor κοσμεί το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Το Survivor συνεχίζεται και ένα από τα πρόσωπα που κλέβουν την παράσταση είναι η Κάτια που επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να είναι συναρπαστικό με το Sportime να σας έχει αποκαλύψει ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία και θα είναι ασφαλής στο βραδινό συμβούλιο.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει και σήμερα για την ομάδα των διάσημων η Κάτια που δείχνει ικανή να κάνει την διαφορά για την ομάδα της.

Η πρώην νικήτρια του GNTM πήρε την απόφαση μετά την περσινή εμπειρία της στο παιχνίδι, να επιστρέψει και πάλι στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου.

Πριν όμως ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το μεγάλο ταξίδι προς τον εξωτικό προορισμό, φαίνεται πως είχε την ιδέα να κάνει ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τατουάζ για… να πάρει δύναμη.

Έτσι, όπως έχουν προσέξει και οι πιο παρατηρητικοί, το σώμα του διάσημου μοντέλου κοσμεί πλέον μια γραμμή που διατρέχει από το χέρι ως τον αστράγαλό της.

Μάλιστα, αυτή της η κίνηση προκάλεσε έντονες συζητήσεις, καθώς το εν λόγω τατουάζ αντικατέστησε ένα παλαιότερο που είχε στον μηρό και το οποίο είχε επιλέξει να σβήσει.

Εκείνο αφορούσε έναν τίγρη που είχε σταθεί αφορμή για να δεχθεί έντονη κριτική από την επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς του Star, το οποίο όμως αποτελεί παρελθόν.

Δείτε το νέο εντυπωσιακό τατουάζ που χτύπησε η Κάτια Ταραμπάνκο πριν από την είσοδο της στο Survivor: