Ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει πως δεν λέει την αλήθεια σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα αγωνίσματα και τους στίβους μάχης.

Survivor 21/3: Ένα απαράδεκτο σκηνικό έγινε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο Στάθης Σχίζας και ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν στα χέρια και παραλίγο να έχουμε και αποβολή. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν εκείνη τη στιγμή, αλλά δόθηκε συνέχεια μετά το τέλος. Ο μισθοφόρος δείχνει να λέει και πάλι ψέματα. Διότι, αυτό έχει γίνει ξανά.

Δεν θα πω στην κατηγορία να σχολιάσω το τι συμβαίνει στις καλύβες. Είναι γεγονός πως οι παίκτες δείχνουν άλλο πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες και άλλο πίσω από αυτό. Κάποιοι σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάποιοι άλλοι σε νορμάλ και εξηγήσιμο βαθμό. Ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει να έχει μια ευκολία στο να δημιουργεί εντάσεις χωρίς λόγο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Στάθης Σχίζας φέρθηκε απαράδεκτα πετώντας δυνατά ένα μπαλάκι πάνω στον Τάκη. Ναι, ο Καραγκούνιας ξεκίνησε την όλη φάση, αλλά σε νορμάλ επίπεδα. Με άλλα λόγια, ο μισθοφόρος ίσα που έσπρωξε τον Στάθη. Ο τελευταίος αντέδρασε υπερβολικά.

Survivor 21/3: Το βίντεο εκθέτει τον Καραγκούνια
Ο Στάθης Σχίζας όταν είδε τον Τάκη να έρχεται προς το μέρος του και να του λέει πως ότι έγινε δεν έγινε επίτηδες, ηρέμησε. Ζήτησε συγγνώμη από τον Τάκη. Επειδή μάλιστα μίλαγε την ώρα που το έλεγε ο αντίπαλός του, το επανέλαβε. Δεύτερη φορά συγγνώμη. Ο Τάκης μάλιστα έδειξε πως τον άκουσε. Διότι, μετά τη 2η συγγνώμη γύρισε και τον φίλησε στο μάγουλο.

Δείτε το βίντεο μετά το 3:02 και μετά – Στο 3:48 η συγγνώμη..

Στο ceremony όμως, ο Τάκης άλλαξε τα όσα έγιναν. Δεν έχει λυθεί τίποτε, ενώ ο ίδιος έδωσε φιλί και άκουσε δύο φορές συγγνώμη. Χοντρό ψέμα για να συνεχίσει το σόου. Και θα τι συνεχίσει και στο συμβούλιο. Μάλιστα, ο Τάκης είπε πως ο Στάθης δεν του ζήτησε ποτέ συγγνώμη! Εκεί έγιναν έξαλλου και οι υπόλοιποι παίκτες και με το δίκιο τους.

Τα ίδια είχε κάνει κι όταν πρωτοήρθε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Τάκης έλεγε πως κάποιος τον αποκάλεσε «κουλό» Κάτι που δεν φάνηκε ποτέ στην κάμερα.

Ο Στάθης έδωσε την απάντησή του

Πηγή : sportime.gr