Έπεσαν οι Μάσκες στο Survivor : Εχθροί! Έβγαλαν τα… μαχαίρια οι πρώην κολλητές Εύη-Κατερίνα! – “Αν το κάνει εσκεμμένα Θα’…»

Έτοιμες να κάνουν… «μπαμ»!

Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου έκαναν κολλητή παρέα όταν η δεύτερη ήταν στην ομάδα των Διασήμων.

Οι δυο παίκτριες περνούσαν σχεδόν όλη την μέρα μαζί…

Μετά τις αλλαγές των ομάδων, οι σχέσεις τους, όχι απλά έχουν παγώσει, έχουν γίνει εχθροί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλεον!

Στον χθεσινό αγώνα συμβόλων, η Εύη Σαλταφερίδου είχε ένα ατύχημα.

Σε μια άγαρμπη κίνηση της βγήκε ο ώμος με αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα για λίγο μέχρι να τον ξαναβάλει στη θέση της.

“Ξέρω ότι έχει καταντήσει κουραστικό αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. ήταν η δεύτερη φορά που σταμάτησα παιχνίδι γι’ αυτό το λόγο ενώ μου έχει βγει γύρω στις 8. Η Κατερίνα εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ξεκίνησε μετά από εκεί που ήθελε. Είναι πολύ εγωιστικό να μην πας να δεις ούτε καν τι έχει ο άλλος όταν έχει ένα πρόβλημα.” είπε η Εύη oncamera.

Όμως το όλο σκηνικό… “χτύπησε” άσχημα και στην Δαλάκα… “Δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένη μετά τον αγώνα με την Εύη. Η Εύη με ξέρει αρκετά καλά. Ήμασταν μαζί τόσους μήνες. Ξέρει τι μπορεί να με αποσυντονίσει. Δεν ξέρω αν το κάνει εσκεμμένα. Έχει γίνει κι άλλες φορές κυρίως σε κούρσες που ήμουν αρκετά μπροστά. ‘Οχι σε κούρσες που ήταν εκείνη μπροστά ή ήμασταν στο ίδιο. Με βάζει σε σκέψεις γιατί δεν την έχει δει ποτέ γιατρός…” δήλωσε ξενερωμένη!

Ετοιμάζονται και οι δυο να κάνουν… “μπαμ”!

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγη youweekly.gr