Survivor: Ντάνος ήταν και πάει…

Tο σερί του Μεγάλου Γεωργίου του Μαχητοφάγου σταμάτησε στο χθεσινό επεισόδιο που η τριάδα Μάριος – Μισθοφόρος – Βασάλος τσίμπησε παγωτάκι…

Δραματικός ήταν ο χθεσινός αγώνας επάθλου. Οι παίκτες του μπορεί να έχουν ήδη ξεκινήσει τα ατομικά παιχνίδια, όμως η κατάσταση στο στρατόπεδο των μαχητών μόνο διχόνοια δε δείχνει.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως και πώς να γίνει το παιχνίδι ατομικό, αφού θεωρούσαν ότι έτσι θα πέσουν οι μάσκες και θα βγουν στη φόρα ίντριγκες και δολοπλοκίες.

Όμως οι μαχητές όχι μόνο δεν τους επιβεβαίωσαν, αλλά έκαναν όποιον διαδίδει τέτοια σενάρια να καταπιεί τη γλώσσα του αφού υπάρχει μια αλληλεγγύη που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει κανένα τηλεπαιχνίδι.

Ο στόχος τους

Ξεκάθαρα ο Ντάνος. Η τριάδα Μάριου – Βασάλου και Ανανγνωστόπουλου έχει καταλάβει ότι ο Αγγελόπουλος δεν είναι εύκολο να «φαγωθεί», όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα για τον στείλουν εκτός παιχνιδιού. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό θεωρείται αρκετά δύσκολο, αφού ο Ντάνος είναι πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού, γεγονός που σημαίνει ότι δεν το κουνάει ρούπι από τον Άγιο Δομίνικο. Μάλλον θα φύγει τελευταίος για να σιγουρευτεί ότι θα κλείσει καλά η πόρτα, αφού ως γνωστόν έχει εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό του.


Το σερί του Ντάνου και το «στοπ» των μαχητών

Ήταν ένα περίεργο τριήμερο για τους μαχητές οι οποίοι έχοντας εξοντώσει όλη την ομάδα των διάσημων, είχαν απέναντί τους μόνο τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη.

Όμως το κορίτσι του ΣΚΑΪ τραυματίστηκε και έτσι οι κανόνες του παιχνιδιού δεν άργησαν να αλλάξουν. Έτσι, ο Ντάνος στο επεισόδιο της Κυριακής αγωνιζόταν μόνος του για όλη την ομάδα των διάσημων, όμως την Δευτέρα γυρίσαμε στα ατομικά αγωνίσματα. Πήρε το πρώτο, όμως χθες το βράδυ έφαγε μια… μεγαλοπρεπή σφαλιάρα από τους Μάριο και τον βασάλο που έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Εκεί νικητής στέφθηκε ο Μάριος οριακά, όμως τελικά πήρε τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο να απολαύσουν μαζί το παγωτάκι, οπότε ήταν σαν να μην έγινε ο τελικός, αφού οι δύο παίκτες πανηγύριζαν αγκαλιά τη νίκη του Μάριου.

Τι θα δούμε σήμερα


Αγώνισμα ασυλίας. Ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι νικητές θα είναι δύο και θα πρέπει αυτοί να υποδείξουν τους υποψήφιους για αποχώρηση. Τα πρώτα spoiler θέλουν τον Βασάλο και τον Μάριο να κερδίζουν ξανά, όμως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν τις Σάρα και Ευρυδίκη να έχουν ήδη αποχωρήσει από το νησί. Όμως θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή πριν τις πιστέψουμε ως αληθινές.

Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα

Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και αναμένονται συναρπαστικές μονομαχίες για την ανάδειξη του ένα και μοναδικού survivor. Το σίγουρο είναι ότι ο Ντάνος έτσι όπως πάει το παιχνίδι θα βρεθεί στον τελικό.

Όμως φαβορί δεν θα πρέπει να θεωρείται, αφού η δυνατή τριάδα των μαχητών θα προσπαθήσει σίγουρα να τον πετάξει έξω νωρίς. Φυσικά, κανείς μας δεν ξέρει αν θα το καταφέρουν ή αν τελικά ο Ντάνος θα ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν τέσσερις μήνες…

via