Survivor: Αυτή Η Ομάδα Είναι Το Φαβορί για να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε!

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο επεισόδιο για την εξέλιξη του φετινού Survivor, θα παρακολουθήσουμε απόψε στις τηλεοράσεις μας.

Επεισόδιο αποχώρησης, καθώς ένας παίκτης κατά τις 12:30 το βράδυ θα έχει αφήσει το παιχνίδι και την ομάδα των Διασήμων. Το θέμα είναι, ποιος παίκτης από τους 4 υποψήφιου, θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει!

Σήμερα, το μεγάλο ερωτηματικό -πέρα από το αγώνισμα επικοινωνίας- είναι φυσικά το ποιος αποχωρεί από το Survivor. Όπως σας γράψαμε από χθες και φυσικά έχουμε ήδη πέσει μέσα σε όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ακλόνητο φαβορί για την αποχώρηση είναι φυσικά…η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλα όλα είναι ανοικτά!

 

Στα social media γίνεται κακός χαμός και έχει στηθεί ένα… πάρτι εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου, παρόμοιο με εκείνο που όλοι θα θυμάστε την εβδομάδα της υποψηφιότητας Χανταμπάκη. Τα social media και ο παλμός του κόσμου που καταγράφουν, σπάνια έως ποτέ δεν πέφτει έξω, ως εκ τούτου και αυτή τη φορά θα τον εμπιστευτούμε και θα χρίσουμε φαβορί για την αποχώρηση την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!


Πάντως, αυτό που έχει αξία και μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως, είναι ότι, ο ΣΚΑΙ δίνει πολύ χρόνο εδώ και δύο μέρες στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να μιλήσει και να σχολιάσει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό, μπορεί να σημαίνει πως γνωρίζοντας ότι είναι εκείνη που αποχωρεί, η παραγωγή (μιας και είναι παιδί του ΣΚΑΙ) θέλει να της δώσει λίγο χρόνο παραπάνω να αποχαιρετίσει με τον τρόπο αυτό τους θεατές και πιθανότατα να έχει την ευκαιρία να γίνει πιο συμπαθής στον λίγο χρόνο που της απομένει, καθώς η ζωή συνεχίζεται και η Βαλαβάνη όλο και κάποια ώρα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, θα εξασφαλίσει!
Γεγονός που το είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο που για περισσότερο από μίση ώρα τα πλάνα ήταν όλα δικά, της την ώρα του επάθλου!
Το σίγουρο είναι πως, σε περίπτωση που η Βαλαβάνη παραμείνει τελικά στο παιχνίδι κόντρα σε όσα μας δείχνουν τα δεδομένα και λένε οι πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή, θα θεωρηθεί πολύ παράξενο και… ύποπτο!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, που θα παρακολουθήσουμε απόψε χρονικά πριν την αποχώρηση, έχουμε έπαθλο επικοινωνίας που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όπως είναι λογικό, καθώς αυτό που όλοι θα σκέφτονται είναι το ποιος θα αποχωρήσει λίγη ώρα μετά.
Πρόκειται για ένα αγώνισμα ταχύτητας και ευλυγισίας με γρήγορες εναλλαγές εμποδίων, που η ιστορία μέχρι σήμερα μας έχει διδάξει πως φαβορί σε τέτοιες καταστάσεις μάχης είναι συνήθως οι Μαχητές. Με ένα ποσοστό 60-40 λοιπόν, δίνουμε φαβορί τους Μαχητές -που άλλωστε πάνε χωρίς άγχος στο αποψινό αγώνισμα σε αντίθεση με τους Διάσημους που έχουν να διαχειριστούν μία επικείμενη αποχώρηση παίκτη- και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε.

Ασχέτως με τον νικητή του αγωνίσματος πάντως, αλλά και του ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, ένα είναι το βέβαιο: Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών βρίσκονται σε ένα τεντωμένο σκοινί τον τελευταίο καιρό, ακόμα και μεταξύ συμπαικτών και η κάθε παραμικρή παρεξήγηση, αποτελεί αφορμή για κόντρα, φωνές, τσακωμούς, ακόμα και βρίσιμο, όπως είδαμε και χθες

Έτσι και σήμερα, μην περιμένετε ξαφνικά να έχουν μεταμορφωθεί όλοι σε… Σόφη και να τρώνε ήλιο κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, αλλά αντιθέτως, τα νεύρα εμφανίζονται ακόμα πιο έντονα μεταξύ συμπαικτών και σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατόπεδο των Μαχητών δημιουργείται ένα μικρό “μπλοκ” ατόμων που αρχίζουν να μην… γουστάρουν ιδιαίτερα την παρουσία Σπαλιάρα, καθώς αυτή συνδυάζεται με μία μέτρια αγωνιστική εικόνα τελευταία.


 

Τα προγνωστικά λοιπόν για απόψε δίνουν μαχητές!

Για περισσοότερα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Πηγή