Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα δεν ξέρει πώς λέγεται.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ανασφάλειες και κάνει ψυχοθεραπεία

Όπως υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” «έχω ανασφάλειες αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό.

Γενικά είμαι καλά, νιώθω καλά με εμένα… Κάνω ψυχοθεραπεία γιατί γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δε ξέρω να βάζω όρια στους άλλους. Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται. Είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο».

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη της ασκεί κριτική

<iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=737755″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″></iframe>

Σχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς.

Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά, ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».