Στράτος Τζώρτζογλου: Τάιζε την κατσίκα που τη λένε Ευτυχία όπως τη μάνα του και έβαλε τα κλάματα στη Φάρμα

«Το ζει» ο Στράτος Τζώρτζογλου για τα καλά στη Φάρμα του ΑΝΤ1, με μια συγκινητική στιγμή για τον ίδιο να εξελίσσεται στο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, καθώς θυμήθηκε την μητέρα του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ειδικότερα, ο Στράτος Τζώρτζογλου τάιζε τις κατσίκες, και μια από αυτές τη λένε «Ευτυχία», όπως τη μητέρα του κάτι που τόν έκανε να την θυμηθεί και να κλάψει.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων:

«Ευτυχία το όνομα της μητέρας μου, είναι ότι πιο πολύτιμο είχα στην ζωή μου. Παίρνω ενέργεια όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ κι έχω σιγουριά κι έναν λόγο ύπαρξης. Η μάνα μου είναι τα πάντα για εμένα και με γέννησε όταν ήταν 15 χρονών. Ήταν το κοριτσάκι μου και για αυτήν έγινα ηθοποιός. Παρα λίγο να πεθάνει όταν ήμουν 3 ετών και σώθηκε και μετά πήγαμε σε ένα σινεμά. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ταινία κι ήταν ευτυχισμένη που έβλεπε την οθόνη. Της είπα μια μέρα θα μπω στην οθόνη κι εγώ κι έγινε. Ήθελα να την κάνω ευτυχισμένη και τον πατέρα μου περήφανο. Τώρα δεν μπορεί να με δει. Με βλέπει από επάνω. Θέλω να είναι καλά κι αν κάνουμε πράξεις αγάπης, η ψυχή της ανεβαίνει και πάει στον παράδεισο».