Στρατιωτικός ακινητοποίησε Ρομά ληστή στη Λαμία - Τον έβγαλε "νοκ-άουτ''
Www.true.gr

Στρατιωτικός ακινητοποίησε Ρομά ληστή στη Λαμία – Τον έβγαλε «νοκ-άουτ»

Ούτε που θα το φανταζόταν ο Ρομά ληστής που είχε και προϊστορία στις διαρρήξεις τι του έμελλε. Για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός από τους γείτονες όταν βρισκόταν «εν δράσει» και ένας στρατιωτικός, που είχε υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις τον ακινητοποίησε βγάζοντάς τον «νοκ-άουτ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γείτονες που ήταν στη βεράντα είδαν έναν άνδρα να σπάει το τζάμι του 2ου ορόφου του απέναντι σπιτιού, από το οποίο έλειπαν οι ιδιοκτήτες.

Αμέσως έβαλαν τις φωνές και έτρεξαν προς το απέναντι σπίτι. Ο επίδοξος διαρρήκτης μόλις έγινε αντιληπτός άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους γείτονες που τον κυνηγούσαν.

Τελικά ο ένας από αυτούς, ο οποίος είναι στρατιωτικός και έχει υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις, κατάφερε να τον πιάσει. Ο κλέφτης όμως αντιστάθηκε και χρειάστηκε να παλέψει μαζί του για να τον ακινητοποιήσει.


Μάλιστα ο 36χρονος στρατιωτικός, που πάλεψε με τον κλέφτη, χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να βάλει νάρθηκα στο χέρι, αφού έπαθε διάστρεμμα στον αντίχειρα.

Οι πολίτες κράτησαν τον κλέφτη ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον παραλάβει, ωστόσο η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει.


«Πριν από δυο ημέρες τον είχαμε δει να κάνει πάλι βόλτες στη γειτονιά και να κοιτάζει περίεργα σπίτια και αυτοκίνητα. Λίγο πιο πάνω προχθές μια γιαγιά την έριξαν κάτω και την έσερναν για να της πάρουν την τσάντα. Έχουν ξεφύγει εντελώς. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση…», έλεγε ένας από τους γείτονες.

Ο επίδοξος ληστής είναι ρομά, ηλικίας 35 ετών και έχει απασχολήσει επαλειμμένα τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr