Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: Δεν Υπάρχουν Εθνίκια μόνο Ελληνικός Λαός και Εθνομηδενιστές

Το «παρών» στο συλλαλητήριο της Βέροιας, έδωσε και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός ε.α Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος έχει μόνο φίλους στην Ημαθία, την οποία υπηρέτησε ως διοικητής του Β΄ΣΣ.

Φλογερός πατριώτης ο στρατηγός, ευγενικά αρνήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό, αλλά στο τέλος του συλλαλητηρίου, μας δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να
πάει σε δημοψήφισμα με το αν θέλει ή όχι ο ελληνικός λαός σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.

Χαρακτηριστικό της αποδοχής του Φράγκου και της αγάπης που του έδειξαν οι πολίτες, ότι, μετά το πέρας του συλλαλητηρίου, δεν έπαψε να χαιρετά δεκάδες Ημαθιώτες, νέους, ηλικιωμένους, γονείς με παιδιά, που θέλησαν να του σφίξουν το χέρι. Δείτε στο video που ακολουθεί την δήλωση του Στρατηγού.

Πίστευα και πιστεύω ότι οι Έλληνες έχουν διαδηλώσει με θέρμη και πίστη την αντίθεση τους στο ξεπούλημα της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας, της ταυτότητας μας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα παίρνουμε άδεια εμείς για να ονομαζόμαστε Μακεδόνες και δίπλα να καπηλεύονται την ονομασία μας.

Η Μακεδονία είναι ελληνική, ανήκει στην Ελλάδα και οφείλουμε να την προασπίσουμε. Κανένας από αυτούς τους ανευθυνοθυπεύθυνους που έχουν ιδεοληψίες και είναι εθνομηδενιστές και διαχειρίζονται τα πράγματα της Ελλάδας, δεν έχουν την νωπή λαϊκή εντολή.

Οφείλουν μετά από την σημερινή κινητοποίηση που γίνεται σε όλη την Ελλάδα και στα συλλαλητήρια που δεν υπήρχε ετερόκλητος όχλος ούτ娻εθνίκια» να σεβαστούν επιτέλους τον ελληνικό λαό και πάνε σε δημοψήφισμα.

Θέλει ή δεν θέλει να υπάρχει ως σύνθετη ονομασία ο όρος Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική και ανήκει στους Έλληνες.
https://www.youtube.com/watch?v=NQi1WTCxJ4Q
πηγή: veteranos.gr