Στραγγάλισε την Κοπέλα του και την Bίαζε ενώ Ξεψυχούσε. Το Χειρότερο όμως είναι το ΠΩΣ την Τελείωσε.
Www.true.gr

Στραγγάλισε την Κοπέλα του και την Bίαζε ενώ Ξεψυχούσε. Το Χειρότερο όμως είναι το ΠΩΣ την Τελείωσε.

Σοκάρει το ανατριχιαστικό έγκλημα 19χρονου που στραγγάλισε την πρώην κοπέλα του και τη βίαζε ενώ ξεψυχούσε.
Ο 19χρονος Artyom Iskhakov ομολόγησε πως δολοφόνησε την Tatiana Strakhove με ανατριχιαστικές αναρτήσεις στα social media.

Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τον στραγγαλισμό της 19χρονης πρώην κοπέλας του με την οποία συγκατοικούσαν. Τη βασάνισε γιατί έκανε νέα σχέση.

Φέρεται να είπε στους γονείς της πως η καρδιά της εξακολουθούσε να χτυπά στη διάρκεια της επίθεσης. Τη σκότωσε και ασέλγησε στο πτώμα της.

Μετά το φριχτό του έγκλημα σταμάτησε για να φάει, κοιμήθηκε και ασέλγησε ξανά στο πτώμα της.

Ο φοιτητής πληροφορικής και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών φέρεται να έγραψε ότι οι πράξεις του ήταν τρομακτικές. «Αλλά έκανα αυτό που ήθελα».Η ανατριχιαστική ομολογία

Μετά κρεμάστηκε για στιγμές, ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειές τους και τους είπε που να βρουν τα πτώματα.

Σε μια από τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις του σημείωσε ότι «κουράστηκε να ακούει τις γ@@@νες εξηγήσεις της» γιατί δεν θέλει να πιει μαζί του και πως την είδε να φλερτάρει με φίλο του.

Άρχισε να της επιτίθεται όταν γύρισε σπίτι, χτυπώντας τη στο πρόσωπο μέχρι που μάτωσε και τον παρακαλούσε να σταματήσει και να φύγει από το σπίτι.«Δεν έφυγα, LOL. Άρχισα να τη στραγγαλίζω. Σε κάποιο σημείο έχασε τις αισθήσεις της αλλά η καρδιά της συνέχιζε να χτυπά».

Έγραψε ότι τη βίασε ενώ ξεψυχούσε πριν τελικά την αποτελειώσει και της κόψει τον λαιμό με μαχαίρι. Τη μαχαίρωσε δύο φορές στα πλευρά και τη βίασε ξανά πριν αποφασίσει να γράψει αυτό το μήνυμα.

«Συγχωρέστε με που σας πήρα τη μοναχοκόρη σας. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Ξέρετε τώρα συνειδητοποιώ τι στο διάολο έκανα. Νιώθω παγωμένος και τα χέρια μου τρέμουν όλο και περισσότερο» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους γονείς της.

Πηγή: Mirror, Το διαβάσαμε στο Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr