Στους Πυρόπληκτους Αττικής δίνει ο ΠΑΟΚ Όλα τα Έσοδα του Χθεσινού Αγώνα με τη Βασιλεία
Www.true.gr

Στους Πυρόπληκτους Αττικής δίνει ο ΠΑΟΚ Όλα τα Έσοδα του Χθεσινού Αγώνα με τη Βασιλεία

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του χθεσινού αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί

Τα κοινωνικά της αντακλαστικά ενεργοποίησε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, που είχαν ως αποτέλεσμα των θάνατο τουλάχιστον 50 ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του χθεσινού αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βασιλεία, στην Τούμπα, (Νικη του ΠΑΟΚ με 2-1) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί. Μάλιστα, όπως προαναγγέλλει, δεν θα μείνει μόνο σε αυτή τη συνδρομή.«Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του επίσημου Δικεφάλου.

«Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους οποιασδήποτε περαιτέρω βοήθειας για να απαλύνει τον πόνο τους», καταλήγουν οι «ασπρόμαυροι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είχε προσφάτως ενισχύσεις του πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα της Αττικής.

Πηγή : voria.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr