Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο…
Www.true.gr

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο…

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια καθημερινά στο dailymedia.com.gr. Ο διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

Γράφει ο διαδρομιστής

Αν στα προηγούμενα Survivor οι παίκτες είχαν τη δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν τις αντιδράσεις του κόσμου, φέτος δεν έχουν καμία.


Η εμπειρία της ιστορίας με τον Ντάνο έδειξε ότι ο κόσμος στέκεται στο πλευρό εκείνου που οι συμπαίκτες του «χτυπούν» περισσότερο, ακόμα και αν έχει δώσει αφορμές. Κάτι ανάλογο συμβαίνει φέτος με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έγινε ξανά ο αγαπημένος του κοινού όταν αυτό είδε τους συμπαίκτες του να τον βάζουν στην άκρη και να μην του δίνουν καν φαγητό.

Το αυτογκόλ των κόκκινων ήταν τεράστιο καθώς όχι μόνο κατάφεραν να τον κάνουν ήρωα, αλλά όπως μαθαίνω σύντομα θα δούμε και την… εκδίκηση του Ντάφι. Ο Τριαντάφυλλος όχι μόνο παραμένει στο παιχνίδι, αλλά θα γίνει και ο λόγος για νέες κόντρες στην ομάδα αυτή τη φορά μεταξύ των… ιερών αγελάδων των κόκκινων που φλερτάρουν πλέον έντονα με τον τάκο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr