«Στον πάγο» το La Banda – Τα προβλήματα που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η μετάδοση του «La Banda» από τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Το talent show που έψαχνε το επόμενο μεγάλο γκρουπ μουσικής δε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, τουλάχιστον όχι στο πρώτο μισό της σεζόν.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star υπήρχε πρόβλημα αρχικά με τις συμμετοχές όπου δε συγκεντρώθηκε ικανοποιητικό αριθμός. Η παραγωγή πήρε την απόφαση να υπάρξει μια χαλάρωση στα κριτήρια συμμετοχής, ωστόσο δεν υπήρξε βελτίωση.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πάρθηκε η απόφαση το πρόγραμμα να μπει στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας.«Είχε γραφτεί ότι υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές, υπήρξε προσπάθεια από το κανάλι, άλλαξαν λίγο τους όρους δηλαδή έκαναν μία διαφοροποίηση ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 14-24 ετών. Το θέμα ήταν ότι υπήρχαν μόνο λαϊκές φωνές κι όχι pop, που έψαχναν» ανέφερε σχετικά ο δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε ότι στην κριτική επιτροπή του show ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης των Stavento. Η Άννα Μαρία Βέλλη θα ήταν στην παρουσίαση.

πηγή: dailymedia.gr