Στο ψυγείο νεκρός ο Χρήστος Τσιανάκας. Δεν υπάρχουν λεφτά για την κηδεία
Www.true.gr

Στο ψυγείο νεκρός ο Χρήστος Τσιανάκας. Δεν υπάρχουν λεφτά για την κηδεία

Πριν λίγες μέρες η οικογένεια Τσιανάκα από το Βαλομάνδρι Τρικάλων, έχασε τον άνθρωπό της και το στήριγμά της, τον 52χρονο σύζυγο και πατέρα Χρήστο Τσιανάκα, που τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν σε στάδιο αποκατάστασης στη Γερμανία, αλλά μία επιπλοκή του στέρησε τη ζωή .

Αυτά τα δύο χρόνια η οικογένεια ζούσε ένα δράμα. Μοναδική πηγή εσόδων ήταν η γυναίκα του που παράλληλα με το να συντηρεί τον άντρα της σπόυδαζε και τα δυο κορίτσια της.

Το νέο δράμα της οικογένειας είναι ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεταφέρει τη σορό από την Γερμανία στην Ελλάδα για να κηδευτεί με αποτέλεσμα ο νεκρός να παραμένει στο… ψυγείο.Το συνολικό ποσό που απαιτείται για να μεταφερθεί και να κηδευτεί στην γενέτειρά του στο Βαλομάνδρι ο Χρήστος είναι περίπου 8.000 ευρώ, μαζί με τα έξοδα συντήρησης της σορού στη Γερμανία.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς και απλούς πολίτες των Τρικάλων και όχι μόνο, όποιος μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει την οικογένεια με οποιοδήποτε ποσό, μικρό ή μεγάλο άμεσα, μπορεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Εθνικής Τράπεζας: 477/006667-21 IBAN: GR46 0110 4770 0000 4770 0666 721 Δικαιούχος λογαριασμού Τσιανάκα Όλγα του Χρήστου (κόρη του εκλιπόντος).

Τηλέφωνο επικοινωνίας της Όλγας Τσιανάκα: κιν. 6985612627 και με τον Γεώργιο Τσιανάκα (γνωστός ως Τσίφτης, θείος του εκλιπόντος) κιν. 6978293793

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr