Στο νοσοκομείο η Γιουλίκα Σκαφιδά -Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο
Www.true.gr

Στο νοσοκομείο η Γιουλίκα Σκαφιδά -Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο μετήχθη η ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά το Σάββατο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.

Η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς «Το Νησί», Γιουλίκα Σκαφιδά, είχε ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το Σάββατο, προκειμένου προωθήσει το νέο τεύχος του περιοδικού «Σχεδία».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής, σε insta story της, η Γιουλίκα Σκαφιδά χαιρετούσε τους ακολούθους της στο Instagram από το νοσοκομείο. Στην πρώτη της φωτογραφία, η Γιουλίκα Σκαφιδά βρίσκεται σε ένα φορείο, με ορό στο δεξί της χέρι και γράφει: «Δεν με βρήκατε χτες στο πόστο μου πλάι στους ανθρώπους της σχεδίας… Ήμουν λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, έπαιρνα τις βιταμίνες μου..».


Ράμματα για την Γιουλίκα Σκαφιδά


Λίγο αργότερα, η Γιουλίκα Σκαφιδά επανήλθε με μια ακόμη φωτογραφία από το νοσοκομείο και περισσότερες λεπτομέρειες για όσα είχαν συμβεί. Όπως φαίνεται, η ηθοποιός λιποθύμησε με αποτέλεσμα να σκίσει το δεξί της φρύδι και να χρειαστεί 6 ράμματα. Όπως γράφει η ίδια η Γιουλίκα Σκαφιδά, από το χτύπημα υπέστη επιπλέον, διάσειση.

«Τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ για τις ευχές» συνέχισε η Γιουλίκα Σκαφιδά, ξεκαθαρίζοντας πως όλα είναι πλέον καλά με την υγεία της.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr