Στο Ασκληπιείο Βούλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Σταμάτης Κόκοτας σήμερα (21/9).

Ο 86χρονος τραγουδιστής ο οποίος έχει διαγράψει μία τεράστια καριέρα στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έτσι οι οικείοι του έκριναν αναγκαία την άμεση μεταφορά του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Αυτό ήταν το Ασκληπιείο όπου βρέθηκε μέσα σε λίγη ώρα ο τραγουδιστής, με τους γιατρούς που τον ανέλαβαν να τον υποβάλλουν άμεσα σε εξετάσεις.

.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σταμάτης Κόκοτας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και εφόσον δεν ένιωθε καλά έπρεπε να διαπιστωθεί τι ακριβώς τού συνέβαινε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι επιτυχίες για τον Κόκοτα ξεκίνησαν από τη δεκαετία του ’60 και για τις επόμενες δεκαετίες διέγραψε μία σπουδαία καριέρα κάνοντας συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Ξαρχάκος, ο Μούτσης, ο Καλδάρα, ο Χατζηνάνιος, ο Σπανός, ο Ζαμπέτας και πολύ άλλοι.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο με τη χαρακτηριστική μελωδική φωνή του και τις ακόμα πιο χαρακτηριστικές φαβορίτες του που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Τα βήματά του ακολούθησε στο παρελθόν ο γιος του Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.