Η  είναι ένα από τα πρόσωπα του GNTM που έχει συζητηθεί αρκετά, έχοντας σημειώσει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό.

Το μοντέλο έχει σχολιαστεί έντονα λόγω της εικόνας της και συγκεκριμένα λόγω των φρυδιών της. Βέβαια, η ίδια δείχνει να μην ασχολείται με τα όσα λέγονται, αντιθέτως παραμένει επικεντρωμένη στη δουλειά της.

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι συνεργασίες στο εξωτερικό και οι αμοιβές που «ζαλίζουν»

Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο «Πρωινό», αναφέρθηκε πως η μεγάλη επιτυχία της Σοφίας Χατζηπαντελή στον χώρο το μόντελινγκ, αμείβεται με πολλά λεφτά. Το μοντέλο προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Να αναφέρουμε πως η έχει κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έχει ζήσει στο εξωτερικό.