Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι που έβαλε "φωτιά" στο πλατό...
Www.true.gr

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι που έβαλε «φωτιά» στο πλατό…

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Χθες το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε επίσημη καλεσμένη στο πλατό τη Μελίνα Ασλανίδου και τους φίλους της σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Μαζί της τραγούδησαν σε ξεχωριστές ερμηνείες πολλές αγαπημένες επιτυχίες οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.

Στην παρέα βρέθηκαν επίσης φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας με αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα.

Ανάμεσά τους οι: Ηλίας Μπενέτος, Άλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Σάννυ Μπαλτζή, Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάσος Ντούγκας, Μαίρη Καρατζαφέρη και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής…

To καυτό τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη.

Λικνίστηκε στους ρυθμούς των ερμηνειών της Μελίνας Ασλανίδου.


Τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Χαμός στο πλατό.

Εντυπωσιακή.




Με την παρέα στο πλατό της μουσικής εκπομπής.

Του ‘δωσε και κατάλαβε.

Εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξαν πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές όπως το καυτό τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα. Δείτε το παραπάνω βίντεο στο 1,46 για να απολαύσετε το λίκνισμα της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr