Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Δεν Φαντάζεστε ποιο πΠρόσωπο είχαν Σκεφτεί για την Παρουσίαση, πριν από τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Πέσαμε από τα Σύννεφα..

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο γίνεται φέτος 14 ετών και ο Τάσος Μπιμπισίδης στο περιοδικό Down Town αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μάθουμε.

Μεταξύ άλλων, πληροφορούμαστε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αποτέλεσε την πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για τα ηνία της παρουσίασης.

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης τής ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε και έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο» δηλώνει στο περιοδικό η παραγωγός.

ΠΗΓΗ: fthis.gr